OBRT U SLUČAJU SMRTI SRPSKOG KAMIONDŽIJE U RUMUNIJI: Nije bilo pljačke - desilo se nešto još gore!

Autor:

Hronika

19.02.2022

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je vozač kamiona iz Srbije, Dušan Stević stradao u Rumuniji prilikom pokušaja pljačke njegovog kamiona, je netačna.

OBRT U SLUČAJU SMRTI SRPSKOG KAMIONDŽIJE U RUMUNIJI: Nije bilo pljačke - desilo se nešto još gore!

Foto: printskrin

Sumnja se da je vest izmislio i u Fejsbuk grupi objavio drugi kamiondžija koji je na smrti kolege želeo da zaradi novac, nezvanično saznaje Kurir.

Podsetimo, danas je u jednoj Fejsbuk grupi objavljena lažna informacija prema kojoj je Dušan Stević stradao u Rumuniji prilikom pokušaja pljačke njegovog kamiona. Kako se navodi, do smrti je došlo kada je organizovana grupa lopova pokušala da provali u njegov kamion dok je spavao u njemu. Tom prilikom navodno su koristili gas, koji je izazvao zastoj srca kod Dušana.

Porodica preminulog Dušana Stevića se oglasila i rekla da je nepoznati kamiondžija otvorio račun i pozvao sve ljude da novčano pomognu porodici, ženi i deci preminulog. Porodica je navela da oni nisu tražili nikakvu pomoć, niti išta znaju o tome i da iza svega najverovatnije stoji prevara.

Povodom ovog slučaja oglasio se i naš ambasador u Rumuniji navodeći da je rađena obdukcija tela preminulog i kako se prema nezvaničnim informacijama saznaje Dušan je preminuo od srca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading