NI TRAGA NI GLASA OD MILIJANE VEĆ MESEC DANA! Otišla po cigarete i nije se vratila! ĆERKA VERUJE U JEDNU NEVEROVATNU STVAR!

Autor:

Hronika

19.02.2022

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka ne gubi nadu da će se Milijana pojaviti.

NI TRAGA NI GLASA OD MILIJANE VEĆ MESEC DANA! Otišla po cigarete i nije se vratila! ĆERKA VERUJE U JEDNU NEVEROVATNU STVAR!

Foto: Printskrin

Slađana Milinković iz Aranđelovca, ćerka nestale Milijane Milinković (63) zamolila je sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njenoj majci, da to i prijave.

Milijana je nestala pre više od mesec i po dana, tačnije u noći između 12. i 13. januara.

- Ona je oko 22 sata izašla iz kuće, krenula u šetnju, tačnije u prodavnicu da kupi cigarete, i negde oko ponoći njoj se gubi svaki trag i to u prvom selu izvan grada, u selu Bukovik. Od tada ništa nismo saznali o njoj – priča ćerka za Pink i dodaje:

Zahvaljujući vlasniku lokalne prodavnice koji nam je dao privatni snimak, mi smo videli njeno poslednje kretanje. Od tada nemamo nikakvu informaciju.

Ističe da je policija u potrazi za Milijanom, a da su u akciju uključeni i vatrogasci, lovci, meštani...

Objašnjava da Milijana nije dementna i da se najverovatnije jednostavno izgubila jer ne ume da se dobro snađe u prostoru.

Ako neko ima bilo kakvu informaciju o nestaloj Milijani, može je prijaviti na broj telefona 064/3422213.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading