NIKOLA ĐORĐEVIĆ POGINUO U AMERICI! Njegov otac teško povređen! PORODICI TREBA POMOĆ!

Autor:

Hronika

19.02.2022

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Srbin nastradao, a njegov otac teško povređen u Americi, na dan kad je njegova majka proslavljala rođendan

NIKOLA ĐORĐEVIĆ POGINUO U AMERICI! Njegov otac teško povređen! PORODICI TREBA POMOĆ!

Foto: Printskrin

Nikola Đorđević (20), koji se prema informacijama sa društvenih mreža sa porodicom doselio u Sjedinjene Američke Države pre dve godine, poginuo je 16. februara oko 21 čas u teškoj saobraćajnoj nesreći u gradu Šipingport u Pensilvaniji, dok je njegov otac Slobodan, koji je bio u automobilu sa njim, povređen ali je njegovo stanje stabilno.

Prema prvim informacijama, tragedija se desila na dan kada je Nikolina majka proslavljala rođendan, samo nekoliko minuta udaljenosti od njihove kuće.

Prema podacima koje su objavili američki mediji, došlo je do sudara dva automobila a osim Nikole, nastradao je i jedan američki državljanin. Drugovi nastradalog mladića inicirali su prikupljanje pomoći porodici Đorđević kako bi pomogli da se pokriju visoki troškovi Nikoline sahrane i bolničkog lečenja Nikolinog oca.

Nije poznat uzrok nesreće

Američki mediji, izvestili su da su u sudaru dva vozila u Šipingportu u sredu uveče poginula dva muškarca iz Midlenda.

- Kako je saopštila državna policija, nesreća se dogodila oko 21 sat kada su se dva vozila sudarila na Šipingport putu u Šipingportu. U petak ujutro, muškarci su identifikovani kao Rejmond Rok (56) i Nikola Đorđević (20).

Kancelarija mrtvozornika okruga Biver potvrdila je da je nesreća prouzrokovala traumu tupim predmetom obema žrtvama, što je na kraju dovelo do njihove smrti. Policija do petka popodne nije otkrila šta je moglo da izazove nesreću - preneo je portal "timesonline.com", magazina The Times.

Pomoć se sakuplja preko portala Gofundme.com i za kratko vreme naišao je na ogromnu podršku naših ljudi kako iz SAD tako i iz Srbije, gde se apel deli putem društvenih mreža.

- Jutros smo dobili tragičnu vest da je naš mladi Nikola izgubio život u saobraćajnoj nesreći. Nikolina porodica, otac Slobodan, majka Danijela (rođena Barać) i sestra Tamara, došli su u Ameriku pre nešto više od dve godine i tek su počeli da žive svoj američki san. Ovaj poziv za buđenje bilo je poslednje što su očekivali. Nesreća se dogodila 16. februara (Danijelin rođendan!) nešto posle 21 sat u Šipingportu, Pensilvanija, samo nekoliko minuta od njihove kuće. Nikolin otac Slobodan bio je sa njim u trenutku nesreće. On je hospitalizovan i u stabilnom je stanju. Porodice Đorđević i Barać tuguju i vaša molitvena podrška je u ovom trenutku preko potrebna - poručio je jedan od Nikolinih prijatelja u apelu za prikupljanje pomoći na mreži Gofundme.

Apel je naišao na dobar odziv na društvenim mrežama pa je za 24 časa sakupljeno više od 17.000 od potrebnih 20.000 dolara.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

19.02.2022 09:51

Užas, užas, a i americi ne smeš ni da umreš ako nemaš para, pakao od zemlje