PIPKAO I ZLOSTAVLJAO DEVOJČICE PO ULICI! Saslušan lažni vojni policajac!

Autor:

Hronika

18.02.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažnom policajcu, koji je pipkao devojčice po Rumenki i Sremskoj Kamenici, određeno zadržavanje do 48 sati.

PIPKAO I ZLOSTAVLJAO DEVOJČICE PO ULICI! Saslušan lažni vojni policajac!

Foto: Ilustracija: Republiak.rs, MUP Srbije

D. S. (27) iz Kisača, koji je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela lažno predstavljanje i nedozvoljene polne radnje, danas je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu.

On je izveden pred zamenika javnog tužioca gde koji je predložio produžavanje pritvora na 30 dana. Pored nedozvoljenih polnih radnji, ovaj mladić sumnjiči se i za lažno predstavljanje.

- D.S. je danas saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu na okolnosti navedenih krivičnih dela, te je ovo Tužilaštvo nakon saslušanja protiv njega podnelo predlog za određivanje pritvora sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu, zbog mogućnost ometanja postupka uticanjem na svedoke, kao i zbog osobitih okolnosti da osumnjičeni može u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo – rekli su iz Tužilaštva.

Svim maloletnim oštećenima određen je status posebno osetljivih svedoka.

Svim maloletnim oštećenima od strane ovog Tužilaštva određen je status posebno osetljivih svedoka, te ovo Tužilaštvo nastavlja preduzimanje procesnih radnji u skladu sa zakonom - saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu.

Kako je saopštila novosadska policija, sumnja se da se on u uniformi Vojske Srbije, lažno predstavio kao vojni policajac grupi maloletnica u Rumenki, da im je tražio lična dokumenta, te da ih je pretresao, dodirujući, pritom, maloletnice na nedozvoljen i neprimeren način.Takođe, sumnja se da je, zatim, ista krivična dela učinio na štetu jedne maloletnice u Sremskoj Kamenici.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading