VELIKA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeno 15 osoba - zaplenjena droga i puške!

Autor: Republika

Hronika

27.12.2017

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petnaest osoba uhapšeno je u više odvojenih polcijskih akcija širom Srbije, u kojima je zaplenjena veća količina oružja i narkotika, a otkrivene su dve laboratorije za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Uhapšeni se terete za trgovinu narkoticima ili za nedozvoljeno posedovanje i nošenje oružja.

U saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u akcijama koje su sprovedene na teritoriji policijskih uprava Beograd, Zaječar, Jagodina, Kruševac, Novi Pazar, Pančevo, Prokuplje, Smederevo, Užice, Kikinda, Sombor, Kragujevac i Šabac, zaplenjeno je 47 kilograma marihuane, oko 60 grama kokaina, kao i manja količina amfetamina i hašiša, navodi se u saopštenju policije.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Takođe, zaplenjene su i 24 puške od kojih jedna automatska i dve poluautomatske, 21 pištolj, dva revolvera, 1.152 komada municije različitog kalibra, 1,5 komada štapina dinamita, sedam ručnih bombi i šest granata.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Kako se ističe, zbog posedovanja narkotika radi njihove dalje prodaje, uhapšeno je šest osoba, dok su krivične prijave u redovnom postupku podnete protiv još osam osoba.

Zbog nedozvoljenog posedovanja ili nošenja oružja policija je uhapsila osam osoba i podnela krivične prijave u redovnom postupku protiv još 21 osobe.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Po prethodno raspisanim potragama policija je uhapsila još jednu osobu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading