MLADOJ ŠAPČANKI (17) BIVŠI DEČKO RAZBIO GLAVU STAKLENOM FLAŠOM! Prišao joj sa leđa! GODINU I PO JE PROGANJAO!

Autor:

Hronika

14.02.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladoj Šapčanki (17) bivši dečko je razbio glavu flašom.

MLADOJ ŠAPČANKI (17) BIVŠI DEČKO RAZBIO GLAVU STAKLENOM FLAŠOM! Prišao joj sa leđa! GODINU I PO JE PROGANJAO!

Foto: Srpski telegraf

Devojka (17) koju je bivši dečko Č. S. (30) iz Šapca udario staklenom flašom u glavu danas je saslušana u tužilaštvu i do detalja ispričala kako je postala žrtva.

Ona je rekla da je stajala sa drugaricama kada joj je sa leđa prišao bivši momak. Devojka je zatim osetila jak udarac u glavu od kog je bilo loše. Nju su izneli prijatelji iz lokala i pozvali policiju, piše Telegraf.

- Već godinu i po dana trpim nasilje. Do sada sam ga dva puta prijavljivala - dodala je tužiocu maloletnica.

Pored nje iskaze je dalo još šest svedoka.

Advokat Milan Čučilović koji zastupa napadnutu devojku rekao je da "saslušanje završeno pre dva sata, ali da zbog istrage ne može da govori o detaljima".

- Moju ćerku je tukao... Slao joj poruke... Dolazio ispred naše kuće gde joj je svirao.Ona se toliko povukla u sebe da je čak u školi popustila. Jedino što sam mogao jeste da ga prijavim policiji. Jedino što mu je izrečeno bilo jeste zabrana prilaska - počinje priču otac zlostavljanje devojke iz okoline Šapca.

Prema njegovim rečima, on ju je odvezao do grada kako bi se videla sa drugaricama.

- Dogovorili smo se da me pozove kada bude htela da dođem po nju. Legao sam da spavam. Probudio me je telefon. Video sam njeno ime, a kada sam se javila ona je plačućim glasom rekla: "Tata, dođi molim te... ubi me". Zamislite tog šoka za jednog oca. Nisam znao ni šta da radim ni gde idem - kaže M. K., otac žrtve nasilnika iz Šapca

Policija u Šapcu uhapsila je Č. S. zbog sumnje da je 6. februara fizički napao i lakše povredio sedamnaestogodišnju devojku i njemu je određen pritvor do 30 dana.

- Moja ćerka nije dobro. Nalazi se u šoku - kaže uplašeni otac.

Jedino što želi jeste da nasilnik odgovara za svoja dela. Želja mu je i da se ćerka oporavi od šoka i nastavi svoj normalan život.

- Ona se zatvorila u sebe. Plašila se bivšeg momka. Sada se nadam da će mu policija i tužilaštvo stati na put - kaže M. K.

Podsećanja radi, pripadnici policije u Šapcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, uhapsili su juče Č. S. (30) iz okoline ovog grada, osumnjičenog da je 6. februara fizički napao sedamnaestogodišnju bivšu devojku, tako što je udario staklenom flašom u glavu, nanevši joj lake telesne povrede.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden osnovnom javnom tužiocu u Šapcu i njemu je određen pritvor.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading