POGINUO MUŠKARAC KOD LESKOVCA! Automobil se zakucao u kamion, na mestu nesreće policija, Hitna i vatrogasci

Autor:

Hronika

14.02.2022

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do nesreće U Leskovcu je došlo nešto posle podneva, muškarac je poginuo na mestu

POGINUO MUŠKARAC KOD LESKOVCA! Automobil se zakucao u kamion, na mestu nesreće policija, Hitna i vatrogasci

Foto: Rina

Vozač "megana" preminuo je na licu mesta od posledica povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod leskovačkog sela Pečenjevca, potvrdila je ovdašnja Policijska uprava.

Do nesreće je došlo nešto posle podneva. Detalji o okolnostima pod kojima je nesrećni čovek izgubio život zasad nisu poznati.

Prema prvobitnim nezvaničnim informacijama, vozač „megana, koji je bio sam u vozilu niških registarskih oznaka, izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta.

Republika

Foto: Rina

Nesreća/Ilustracija

Međutim, poslednja saznanja ukazuju na to da se on navodno „zakucao“ u kamion JP „Puteva Srbije“ koji se koristi za prevoz radnika angažovanih na održavanju saobraćajnica, pišu Novosti.

Nije poznato da li se kamion kretao saobraćajnicom ili je bio parkiran u zaustavnoj traci, a odgovore na pitanja o tačnim okolnostima ove nesreće daće uviđaj koji je u toku.

Osim Hitne pomoći i policije na licu mesta su, kako se nezvanično saznaje, bili i pripadnici leskovačke Vatrogasno-spasilačke jedinice koji su pomagali da se telo teško povređenog čoveka izvuče iz slupanog vozila, ali je on u međuvremenu podlegao povredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading