NAPIO SE SA MAJKOM, PA JOJ NAPRAVIO HOROR OD ŽIVOTA!

Autor: Republika

Hronika

27.12.2017

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin i majka su nakon opijanja počeli da se svađaju, da bi u jednom trenutku Vladimir obmotao Dragici H. ćebe oko glave i počeo da je guši!

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Vladimir M. (30) iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da zadavi svoju majku Dragicu H. (49) u porodičnom stanu u novosadskom naselju Telep. Kako saznajemo, oboje su bili pod dejstvom alkohola i to im nije bio prvi put da prave incidente.

Bizarni incident se dogodio u subotu u Vršačkoj ulici u naselju Telep, kada je Vladimir M. posle svađe ćebetom pokušao da zadavi svoju majku.

- Vladimir je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistva u pokušaju. Sve se dogodilo u subotu uveče, kada su se majka i sin žestoko posvađali. Počelo je sitnim čarkama, da bi preraslo u svađu prepunu uvreda i pretnji. U jednom trenutku mladić je izgubio kontrolu, uzeo ćebe, bacio ga preko njene glave i počeo da je davi. Žena je zapomagala i otimala se i Vladimir, srećom, nije uspeo u svojoj nameri. Zahvaljujući komšijama, policija je došla na lice mesta i uhapsila nasilnika - ispričao je izvor blizak istrazi za Alo.

Prema rečima našeg izvora, Vladimir M. i njegova majka Dragica H. bili su pijani, a odranije su poznati kao problematična porodica.

- Policija je često ranije svraćala u tu kuću zbog incidenata. Dragica i sin su 23. decembra bukvalno celu noć pijančili. Bili su mrtvi pijani kada se dogodila drama. Nakon što su popili veću količinu alkohola, počeli su da se svađaju i vređaju. U jednom trenutku Vladimir je obmotao ćebe njoj oko glave i počeo je da je guši. Ona je vrištala i dozivala pomoć, a sve to su čule komšije, koje su pozvale policiju. To je problematična porodica, nisu ugrožavali druge, koliko znamo, ali su se međusobno često svađali i tukli - kaže sagovornik.

Kako saznajemo, na lice mesta došla je policija, ali i Hitna pomoć, međutim, žena je odbila lekarsku pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading