NA OVE DVE LOKACIJE JE NAVODNO PRIMEĆEN MATEJ PERIŠ U MINHENU! Pobegao od svih!? (FOTO)

Autor:

Hronika

12.02.2022

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matej Periš, za kojim se traga od 31. decembra prošle godine, navodno je viđen na dve lokacije u Minhenu.

NA OVE DVE LOKACIJE JE NAVODNO PRIMEĆEN MATEJ PERIŠ U MINHENU! Pobegao od svih!? (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Potraga za nestalim Matejem Perišem i dalje traje. Nove informacije pojavljuju se svakodnevno, a poslednja u nizu je tvrdnja jedne devojke iz Minhena da ga je navodno videla kako šeta u tom gradu. Porodici svaka vest uliva nadu, ali se postavlja pitanje šta je od toga istina, a šta spekulacija.

Za nestalim Splićaninom traga se već 43 dana, a iako srpska policija danonoćno traga za njim, ni do kakvih konkretnih saznanja se nije došlo, a spekulacija i teorija o tome gde je Matej, čini se, sve je više.

Republika

Foto: Printskrin/TV Pink

Hotel Mandarin, Minhen

 

Situacija se dodatno zahuktala kada je internetom počela da se širi objava hrvatske manekenke koja tvrdi da je u centru Minhena videla muškarca koji u potpunosti odgovara opisu mladog Splićanina, koji je ispred restorana „Opatija“ podizao novac sa bankomata, a zatim produžio do hotela „Mandarin“ gde se nalazi i policijska stanica.

Republika

Foto: Printskrin/TV Pink

Restoran Opatija, Minhen

 

Manekenka je kontaktirala i nadležne organe, a njene tvrdnje ulile su nadu da je Matej živ i zdrav, a da li je i tako, utvrđuje policija.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading