KRSTIĆU PLENE CELU IMOVINU! Država udara bez milosti - TAJKUNU ODUZIMAJU SVE ŠTO JE STEKAO PLJAČKOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojkanu Krstiću, uhapšenom vlasniku "Elita gradnje", najverovatnije će biti oduzeta basnoslovno vredna imovina, kojom se hvalisao.

KRSTIĆU PLENE CELU IMOVINU! Država udara bez milosti - TAJKUNU ODUZIMAJU SVE ŠTO JE STEKAO PLJAČKOM!

Foto: Instagram/vojkan.krstic

Kako saznaje Srpski telegraf, u daljem toku istrage protiv tajkuna koji je oštetio državu za milionske iznose, biće proveravano kako je stekao luksuznu vilu i grandiozan vozni park, a ako se pokaže da je to gradio i kupovao novcem dobijenim od izvršenja krivičnih dela za koja će mu se suditi, sve će mu biti oduzeto.

Krstić je uhapšen zajedno s petoro službenika u tri beogradske opštine - Vračar, Zvezdara i Čukarica, zbog mnogobrojnih malverzacija u poslovima (i fiktivnim poslovima) uklanjanja đubreta. Tako su protivpravno pribavili više od 10 miliona dinara, od čega je najveći deo uzeo upravo Krstić. To je, međutim, samo vrh ledenog brega...

SVE JASNO

Vlasnika "Elita gradnje" Srpski telegraf je raskrinkao još u avgustu 2019. Tada smo objavili prvi u seriji tekstova i do detalja objasnili kako Krstić ucenjuje ljude i zagađuje grad!

Republika

Foto: printscreen

 

 

Kako su za naš list tada izjavili ljudi koji se bave građevinom, Krstić je u dogovoru s pojedinim opštinskim funkcionerima zahtevao od njih da sav šut i otpad s gradilišta moraju da voze na njegove divlje deponije, koje je držao po celom Beogradu.

Onima koji bi odbili to da urade odmah je slao inspekciju.

Našem listu se javilo nekoliko vlasnika građevinskih firmi s gotovo identičnim tvrdnjama. Jedan od njih M. N. objasnio je s kakvim su problemom suočeni.

- Krstić od nas zahteva da građevinski otpad dopremimo isključivo na njegovu divlju deponiju. A po kamionu naplaćuje minimum 10 evra! Ne znam šta je taj čovek umislio, bahati se kao da je gradski šerif! Kad sam prošli put odbio da pošaljem ostatke građevinskog materijala na njegovu deponiju na Adi Huji, poslao mi je inspekciju za pola sata - naveo je on.

Republika

Foto: Republika

 

 

Nisu samo građevinski investitori bili u problemu, već i građani Kumodraža, kojima se bukvalno u komšiluku skupljao otpad zbog divlje deponije.

- Ne zna se kakvog sve tu otpada nema! Tamo gde je 2015. bila šuma, samo godinu dana kasnije nikla je deponija. Danas to ruglo čine uglavnom zemlja, šljunak, cigle, i drugi građevinski šut - govorila je za Srpski telegraf S. J., meštanka tog kraja.

Njoj i njenim komšijama Krstić je svojevremeno, kako su za naš list govorili pod imenom i prezimenom, pretio likvidacijom.

U GAĆAMA

Podsetimo, Krstić je u gaćama priveden u prostorijama svog Spasilačkog centra Srbije u Jajincima, gde je, u neposrednoj blizini porodične kuće predsednika Srbije Aleksandra Vučića, napravio pravu tvrđavu, koja više liči na vojnu kasarnu. Imao je i veći broj svojih ljudi, navodno iz spasilačkih timova, koji su se kretali u uniformama, a obučavali su se na poligonu nedaleko od Krstićeve tvrđave.

Deo onoga što je radio Krstić

- mutne radnje vlasnika "Elita gradnje" najpre su otkrivene pošto su vlasnici nekoliko građevinskih firmi otkrili da ih ucenjuje da moraju istovarati šut na njegove deponije i da im to debelo naplaćuje
- ispostavilo se, potom, da je mnoge deponije napravio na divlje, okupirajući gradsko zemljište
- divlja deponija na Čukarici je zatvorena, a najavljeno je i uklanjanje deponije u Kumodražu
- Drugo opštinsko tužilaštvo podnelo je optužnicu protiv Krstića za protivpravno prisvajanje tuđeg zemljišta
- postupak je i dalje u toku jer se optuženi nije pojavljivao na sudu
- žitelji Kumodraža svedočili da im je Krstić pretio da će ih pobiti kada su se pobunili zbog divlje deponije
- vlasnik je Spasilačkog centra Srbije, lažno se predstavlja kao humanitarac
- Beograđanin Radovan Vojnić ga je imenom i prezimenom optužio da je umešan i u lanac prostitucije i da je podvodio njegovu suprugu Aleksandru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Сања

12.02.2022 09:27

Свако ко утаји порез и противзаконито стекне имовину заслужује казну.Не подржавам никога по овом питању али што није Закон за све исти нпр. Ђилас ?