PRIJATELJ SRBINA UBIJENOG NA BRODU: Poznavao sam ga! Video je nešto što nije smeo!

Autor:

Hronika

12.02.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gost u Novom vikend jutru sa Jovanom Jeremić bio je i prijatelj Srbina koji je ubijen na brodu u Italiji.

PRIJATELJ SRBINA UBIJENOG NA BRODU: Poznavao sam ga! Video je nešto što nije smeo!

Foto: TV Pink/printscreen

Jeziva smrt Dragana Panića iz okoline Beograda na brodu MSC Adelaide na kojem je nađeno pola tona kokaina u Đenovi i dalje je misterija. O ovoj temi bilo je reči i u jutarnjem programu Jovane Jeremić, a kada je od svog gosta čula da je poznavao porodicu Panić, voditeljka je ostala šokirana, nakon čega je saznala i još detalja.

Dekan Fakulteta za studije bezbednosti doktor Miroslav Bjegović kaže za "Novo vikend jutro" kako smatra da je ovaj muškarac nevin stradao, kao i da istraga neće pokazati prave rezultate. Dodaje i da je možda ta droga trebalo da završi na našim prostorima.

Sigurno postoji povezanost između okrivanja ove droge i ubistva, ovo ubistvo mi liči na mafijaško ubistvo kao neke vrste osvete. Nažalost, ovo lice smatram da je ubijeno, da ne bi bilo dokaza za samoubistvo, jer bi bio pronađen predmet pored samog leša. Mislim da istraga neće pokazati prave rezultate, jer je u ovo uključena ozbiljna narko mafija. Neće se znati ko je naručio ovu drogu i mislim da do pravih rezultata i istine nećemo doći. Jeste malo indikativno što se radi o našem državljaninu, pa ima indiciija da je ta droga trebala da ide na naše tržište. Mislim da je ovaj čovek stradao nevin - govori Bjegović.

Republika

Foto: printscreen

Brod na kom je pronađen mrtav Srbin

 

Predsednik Sindikata policije i policijskih starešina Blažo Marković govori kako ne postoji nikakav znak da se Srbin ubio na brodu, kao i da sve ukazuje na to da je on video nešto što nije smeo da vidi.

- Sve svodi na to da je on video nešto što nije trebalo da vidi, a i na kraju, te kompanije u tim situacijima moraju da plate štetu do milion evra. Svi znamo kako se tamo sudi i uvek će neko od Srba biti kriv i mislim da će se to tako završiti. On je ovde bio uzoran građanin, čak ni prekršaj u saobraćaju nije imao. Ne postoji nikakav znak da se on ubio - kaže Marković.

Ratomir Antonović iz DBA kaže za Pink kako je posredno poznavao ovu porodicu, što je iznenadilo voditeljku Jovanu Jeremić nakon ovog priznanja, a istakao je i kako nikada nisu mogli dovesti u vezu sa mafijom. Ističe i kako se radi o čoveku koji je bio uzoran građanin, kao i da je imao unuke, a da je van Srbije otišao kako bi zaradio novac za svoje najmilije.

Ja sam posredno poznavao tu porodicu i mogu sigurno da vam kažem da on nema veze sa tom narkom mafijom. On nije bio čovek koji je bio sklon samoubistvu, bio je skroman porodični čovek, imao je i unuke, otišao je trbuhoh za kruhom nakon što je dobio otkaz. U tim manjim mestima se sve zna, on je bio uzoran građanin. Porodica Panić se nije mogla dovesti u vezu sa stakim stvarima. On nema nikakve veze sa mafijom - govori Antonović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading