GORAN DŽONIĆ I JOŠ ČETVORICA OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO ĐOKIĆA U TUŽILAŠTVU! Novo veštačenje!

Autor:

Hronika

09.02.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić danas u Tižilaštvu.

GORAN DŽONIĆ I JOŠ ČETVORICA OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO ĐOKIĆA U TUŽILAŠTVU! Novo veštačenje!

Foto: Facebook

Goran Džonić, njegovi sinovi Stefan i Milan kao i komšije Aleksandar i Kostadin Milošević poznatiji kao Jojke stigli su u Tužilaštvo kako bi ostavili potpis, odnosno pismene izjave za grafološko veštačenje.

- Danas su uzeti rukopisi svi okrivljenih. U spisima predmeta se nalaze određeni rukopisi odnosno beleške, koji treba da se uporede sa rukopisima okrivljenih. Mislim da smo pri kraju istrage, očekujem još da stignu jedno ili dva veštačenja, i da Tužilaštvo konačno odluči šta će dalje da radi u ovom postupku. Danas je Kostadinu Miloševiću rođendan i očekuje porodicu u poseti, nadamo se da će uskoro biti kući i proslaviti onako kako je i red - rekao je advokat Mladen Magdelinić za Novosti.

Podsećamo, glavnoosumnjičeni za ubistvo porodice Đokić je njihov rođak Goran Džonić. On je optužio braću Milošević da su ga naterali i da su sa njim učestvovali u zločinu, a u pritvoru su i njegovi sinovi, koji inače imaju alibi za noć kada je zločin počinjen, ali se proverava da li su bili upoznati sa tim šta se Đokićima sprema.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading