DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA ZLATIBORU: "Džip" prešao u suprotnu traku - povređena devojčica, poginuo muškarac

Autor:

Hronika

03.02.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobaćajnoj nesreći koja se jutros u 8.30 sati dogodila u mestu Sušica, na magistrali od petlje u ovom selu prema Mokroj Gori, poginuo je D. G. (67) iz Čajetine.

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA ZLATIBORU: "Džip" prešao u suprotnu traku - povređena devojčica, poginuo muškarac

Foto: Printskrin

Prvi rezultati istrage govore da je do nesreće najverovatnije došlo kada je džip koji je dolazio iz pravca Kremana prešao u suprotnu kolovoznu traku i sudario se sa starim "audijem" u kome je bio nesrećni čovek iz Čajetine.

Uzroci udesa za sada nisu poznati, ono što je izvesno jeste da je na putevima u ovom kraju Srbije jutros bilo i snega i leda. Prvi rezultati istrage govore i da je džip kojim je upravljao vozač iz Beograda dolazio iz pravca Kremana odnosno Mokre Gore, i da je na raskrsnici, kod skretanja za selo Tripkova prešao na suprotnu stranu puta i udario u "audi" starijeg godišta u kome je bio Čajetinac koji je od Sušice putovao prema Šljivovici odnosno Kremnima.

U džipu je pored vozača bila i devojčica koja je u sudaru zaodbila lakše povrede. Vozač džipa nije bio pod dejstvom alkohola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading