HTELA JE DETE U INOSTRANSTVO DA MI ODVEDE! Uhapšeni direktor Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu izneo odbranu! TVRDI DA NIJE TUKAO ŽENU, ALI DA NJEGA JESTE ŠURAK!

Autor:

Hronika

02.02.2022

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Živanović (37), v. d. direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu, kome je određen pritvor zbog sumnje da je pretukao suprugu, taštu i šuraka, negirao je krivično delo koje mu se stavlja na teret i navodno ispričao da je žena 31. januara, kada se incident dogodio, htela da njihovo dete odvede u inostranstvo.

HTELA JE DETE U INOSTRANSTVO DA MI ODVEDE! Uhapšeni direktor Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu izneo odbranu! TVRDI DA NIJE TUKAO ŽENU, ALI DA NJEGA JESTE ŠURAK!

Foto: Facebook/Danijel Živanović

Danijel Živanović

Živanović je uhapšen pre tri dana, nakon što ga je supruga sa majkom i bratom prijavila policiji. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, određeno mu je zadržavanje, a potom mu je Osnovni sud u Velikom Gradištu odredio pritvor do 30 dana zbog bojazni da će ponoviti delo i uticati na svedoke.

Rekla da ide u Austriju

- Tog dana mi je supruga pre posla rekla da će odvesti našeg sina u Austriju i da ne želi da živi u Srbiji. Mene je to uznemirilo, rekao sam da se ne slažem sa tim i da dete treba da živi sa oba roditelja, a ne samo sa majkom, pošto je ona insistirala da je samo majka bitna. Nisam je tukao, ali se jesmo raspravljali. Možda sam je jače stegao za ruku i tako povredio, pošto imam jak stisak - navodno je ispričao osumnjičeni direktor Centra za socijalni rad, prenosi Kurir.

Dali smo izjavu nadležnima

Kurir je juče stupio u kontakt sa taštom osumnjičenog, ali se ona ljubazno zahvalila i poručila da neće davati izjave za medije.

- Nema potrebe da pričamo za medije. Razumemo vaš posao, hvala vam što se pozvali, ali ne želimo da pričamo, niti da se piše o tome. Izjave smo dali gde treba, nadležnim organima, sada je sve na njima - rekla je za Kurir napadnuta tašta direktora Centra za socijalni rad.

Navodno, on je ispričao i da su ga po povratku sa posla dočekali tašta i šurak, koji su vikali na njega da otvori vrata.

- Taštu nisam udario, a šurak je skočio da me bije. Možda sam ga odgurnuo i u tom rvanju povredio, a možda ga je povredila i njegova devojka, koja je došla sa njim. Kada je skočio na mene, pao sam na pločice i polomio prst na desnoj ruci, imam i hematom, a bio sam i u bolnici na saniranju - rekao je Živanović u tužilaštvu.

Danijelovog oca zgazio taksista

Otac osumnjičenog Živanovića nastradao je letos u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u centru Velikog Gradišta.

- Danijelov otac bio je na biciklu i izlazio je iz parka kada ga je kolima udario taksista. Prebačen je u bolnicu, ali je tamo preminuo posle nekoliko dana. Koliko znamo, taksista je tada uhapšen, ali ne znamo šta se posle desilo - pričaju meštani i dodaju da je Živanoviću majka umrla pre nekoliko godina.

Živanović je, kako nezvanično saznajemo, detaljno govorio i o odnosu sa suprugom, ali i članovima njene porodice.

- Moja žena je rođena u inostranstvu i tamo je dugo živela, do udaje za mene. Način života u Srbiji joj je pao teško, nikako nije mogla da se snađe i navikne. Neretko je govorila da će, ukoliko se ovde ne snađe, otići u Austriju i povesti dete - navodno je rekao Živanović:

- Ona je povodljiva i pod uticajem svoje majke i brata. Tašta se mnogo mešala u naš život, pokušavala je da nametne svoja pravila i stavove. Osim supruge i sina, nemam nikog, ostao sam bez oca i majke i sve mi je to teško padalo.

Kako je pojasnio, posle sukoba sa suprugom i njenom familijom, oni su otišli.

- Sam sam krenuo u policijsku stanicu da ih tražim, žena je tamo plakala. Sumnjam da je sve ovo inscenirala i namestila mi - zaključio je.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading