ODREĐEN PRITVOR NASILNOM DIREKTORU CENTRA ZA SOCIJALNI RAD: U Velikom Gradištu pretukao ženu, taštu i šuraka

Autor:

Hronika

02.02.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Velikom Gradištu, na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, posle saslušanja osumnjičenog Danijela Ž. (37) iz Velikog Gradišta zbog krivičnog dela nasilje u porodici odredio mu je pritvor.

ODREĐEN PRITVOR NASILNOM DIREKTORU CENTRA ZA SOCIJALNI RAD: U Velikom Gradištu pretukao ženu, taštu i šuraka

Foto: Facebook/Danijel Živanović

Danijel Živanović

Podsetimo, Danijel Živanović, vršilac dužnosti direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu, uhapšen je preksinoć zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici, jer je, kako se sumnja, pretukao svoju suprugu I. J. (27), kao i njenog brata i majku.

Prema nezvaničnim informacijama, on je na ženu nasrnuo jer mu je ona navodno rekla da ga ostavlja i s njihovim detetom se vraća kod svojih roditelja u jedno selo u okolini ovog grada.

Pritvor je određen zbog okolnosti koje ukazuju da će, ukoliko bude bio na slobodi, ometati postupak uticanjem na oštećene i svedoke, odnosno da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Spoki

02.02.2022 08:52

Pa morace da ga puste kad su pustili i one dve sto su bebu bacile u kontejner.

Nikola

02.02.2022 08:52

Strašno. Kakvi nasilnici dolaze na odgovorna rukovodeća radna mesta.