PEDOFILU IZ BOGATIĆA PONOVO STAVLJENE LISICE NA RUKE! Mirno dočekao policiju!

Autor:

Hronika

31.01.2022

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar I. (38), koji je optužen za obljubu devojčice (12) iz Belotića kod Bogatića, a koga je Viši sud u Šapcu 21. januar posle šestomesečnog pritvora pustio na slobodu, danas posle 16 časova je uhapšen i sproveden u KPZ u Bogosavcu.

PEDOFILU IZ BOGATIĆA PONOVO STAVLJENE LISICE NA RUKE! Mirno dočekao policiju!

Foto: facebook.com/printscreen

Policija u Bogatiću ga je zatekla kod kuće, a on se nije opirao i mirno je sačekao da mu policajci stave lisice. Nasilnik iz Belotića je na slobodi proveo 10 dana, posle skandaloznih odluka Apelacionog i Višeg suda u Šapcu. Prvo mu je Viši sud u Šapcu 11. januara produžio pritvor za još 30 dana, a onda je Apelacioni sud prihvatio njegovu žalbu i vratio predmet u Šabac na ponovno odlučivanje. Viši sud je 21. januara doneo drugačije rešenje nego 11. januara i pustio ga na slobodu.

Odluka šabačkog suda izazvala je buru u javnosti, a žalbu je uložilo Više javno tužiulaštvo u Šapcu. Apelacioni sud je preinačio odluku i Aleksandar I. je danas ponovo upućen u zatvor.

Roditelji devojčice, otac Vladan i majka Stanka su zadovoljni odlukom Apelacionog suda u Novom Sadu i komentarišu da je pobedila pravda jer će napasnik u zatvoru čekati početak suđenja i izricanje presude.

Živi 200 metara od nas, plašili smo se za dete

- Svakog dana se u javnosti priča o zaštiti dece od silovatelja i onda sud pusti na slobodu čoveka koji je napastvovao našu ćerku, a koji živi 200 metara od naše kuće. Saznali smo tu strašnu vest preko svojih kanala, niko nam zvanično ništa nije rekao. Prvo smo krili od ćerke, a onda joj rekli i od tada nije izlazila iz kuće da ga slučajno ne bi srela u selu. Bili smo razočarani zbog odluke suda i plašili smo se za dete - kaže otac devojčice.

Od ćerke i drugo dvoje dece krili su bol i patnju što su se nakon pola godine oni i cela porodica ponovo našli u paklu. Kažu da 21. jun prošle godine, kada je devojčica napastvovana za vreme slavlja u jednoj svečanoj sali u Bogatiću, nikada ne može da izbledi, a skandalozne odluke Apelacionog i Višeg suda posle kojih se napasnik vratio u selo bile su "so na ranu".

Pije antidepresive, budila se noću, vrištala i plakala

- Ništa nije isto kao pre, a najteže je našoj ćerki. Ona je dete, a svakog dana pije antidepresive i pola godine posećuje psihologa i psihijatra. Umesto da joj bude bolje, od kada je on na slobodi dete skoro da nije spavalo, budila se noću zbog košmara, priviđao joj se čak i kada sa mnom razgovara. Onda počne da vrišti i plače, pa je nekako smirujemo - kaže majka Stanka.

Protiv Aleksandra I. Više javno tužilaštvo u Šapcu je 10. decembra podiglo optužnicu koja je u postupku potvrđivanja. Za krivično delo obljuba deteta iz člana 180. Krivičnog zakonika, za koji ga tužilaštvo tereti, zaprećena je zatvorska kazna od pet do 12 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading