SVE UKAZUJE I NA MOGUĆNOST DA JE HTEO DA ZAVARA TRAG: Kriminolog o misteriji nestanka Periša i pevača Kostića, SLIČNOST JE VELIKA!

Autor:

Hronika

31.01.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić iz Splita Matej Periš (27) nestao je, u noći između 30. i 31. decembra, kada je ostavio svoje drugove u beogradskom klubu "Gotik" i od tada mu se gubi svaki trag.

SVE UKAZUJE I NA MOGUĆNOST DA JE HTEO DA ZAVARA TRAG: Kriminolog o misteriji nestanka Periša i pevača Kostića, SLIČNOST JE VELIKA!

Foto: Facebook, Youtube

Stručnjak za bezbednost iz kriminalnog centra DBA Ratomir Antonović kazao je da postoji nada da je Matej živ, pominjući da je jedan pevač nestao devedesetih godina i da do danas njegovo telo nije pronađeno. Naveo je da postoji mogućnost da je taj pevač želeo da počne neki drugi paralelni život.

Reč je čuvenom pevaču narodne muzike Dušanu Dušku Kostiću , kome se 1996. godine izgubio se svaki trag. Prema zvaničnoj policijskoj verziji, izvođač legendarnog hita "Sačuvaj tajnu, ljubavi moja" u predvečerje 13. maja te godine skočio je sa Pančevačkog mosta u Dunav i tako izvršio samoubistvo. To, međutim, niko nikad nije potvrdio.

Foto: Prntscreen

Dušan Kostić

Njegova životna priča mnoge je podsetila na Mateja Periša, koji je nestao pre tačno mesec dana. Antonović je rekao da treba da se ispita u kakvim je odnosima sa roditeljima bio Periš.

- Treba ispitati u kakvim je odnosima bio sa roditeljima, da li je želeo da ode od njih, a da im se ne javi. Ovo sve ukazuje i na mogućnost da se zavara trag, s tim što treba ispitati i sve okolnosti koje su prethodile njegovom nestanku - rekao je Antonović, prenosi Kurir.

Nestanak Duška Kostića

Za Duškovu suprugu, takođe pevačicu, Nevenku Nenu Kostić, nema previše dilema o njegovom nestanku. Kako je rekla, o tome nikad nije htela javno da govori jer se plaši za bezbednost kćerki i odmazde pojedinih ljudi.

- Znam da me zovete zbog Duška, ali ja ne želim o tome da pričam za medije. Zaista to ne želim. Dugo se ćutalo o svemu i svačemu i da sada ja govorim o tome stvarno ne bih. Kad bih pristala da pričam o Dušku, verovatno bi me gonila ova žena s kojom je on živeo pre nestanka. Ne bih imala mira. Plašim se najviše za svoje kćerke, shvatite me - rekla je Nena Kostić.

Foto: youtube.com/Zarko Markovic

Pančevački most

Na insistiranje da otkrije zbog čega je toliko uplašena za bezbednost članova svoje porodice, poručila je da misli da tu nisu čista posla.

- Ne mogu da pričam o tome jer mislim da tu nisu čista posla, a moja intuicija me retko kad prevarila. Jedini očevidac Duškovog skoka s mosta bio je radnik ŽTP Saša Veljković, koji je policiji rekao da ipak nije siguran da je čovek koji je tog dana izvršio samoubistvo zapravo pevač - kazala je pevačica.

Kostićevo telo nikad nije pronađeno i to je bio dovoljan povod za čaršijske priče.

Foto: printscreen

Matej Periš, rekonstrukcija kretanja

Prema jednoj verziji, Duško je ubijen, a njegovo samoubistvo je inscenirano da bi se zločin prikrio. Bilo je i onih koji su verovali da je pevač bio u depresiji kada se ubio jer nije mogao da vrati slavu. Ona treća verzija sigurno je i najčudnija: Duško je sam inscenirao samoubistvo, nakon čega je pobegao u inostranstvo zbog ogromnih dugova.

Misteriozno pismo bez potpisa i pečata

Nekoliko dana posle nestanka Duška Kostića na adresu supruge Nevenke, kao i kod njegovih roditelja u Leskovcu i žene s kojom je živeo poslednje dane, stiglo je identično kratko pismo.

Bez potpisa i pečata na kovertama, poruka je sadržala samo reči:

- Mnogo vas volim, oprostite mi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading