PROFESOR IZ VARVARINA MAMIO DEVOJČICU (12) U VIKENDICU: Slao joj jezive poruke, nije slutio s kim se dopisuje

Autor:

Hronika

28.01.2022

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor u penziji M. Đ. (71) iz Varvarina mesecima je preko Fejsbuka nagovarao 12-godišnju devojčicu na seks!

PROFESOR IZ VARVARINA MAMIO DEVOJČICU (12)  U VIKENDICU:  Slao joj jezive poruke,  nije slutio s kim se dopisuje

Foto: Profimedia

Pedofil joj je slao slike svog polnog organa i snimke kako onaniše i zvao je na intimne odnose u svojoj vikendici u Zdravinju, u podnožju planine Jastrebac!

Miodrag je predlagao devojčici i grupni se*s sa njenim drugaricama i priznao joj je da je i ranije imao odnose sa devojčicama, među kojima su bile čak i njegove učenice iz srednje škole! Jedna od Miodragovih žrtava imala je samo 13 godina kad ju je, kako je sam priznao, obljubio u svojoj vikendici!

Bludni profesor je, inače, ispratio brojne generacije učenika u Srednjoj školi u Varvarinu pre nego što je otišao u penziju. Ovaj diplomirani mašinski inženjer završio je fakultet u Prištini, a predavao je mašinske grupe predmeta. Na svom Fejsbuk profilu napisao je da je razveden, a njegove mračne pedofilske porive otkrili su operativci međunarodne organizacije "Stoppedofiliji SP", sa sedištem u Srbiji. Skandalozna prepiska profesora s devojčicom od 12 godina, čiji je profil na Fejsbuku bio diverzija ove organizacije, trajala je godinu dana.

Profesor je, kao iskusan i prefrigan pedofil, najpre bio fin u konverzaciji s devojčicom, predstavio joj se i napisao šta je po zanimanju i gde je predavao, ali nedugo nakon toga je pokazao pravo lice.

Republika

Foto: PRINTSCREEN DRUŠTVENE MREŽE

Miodrag Đ.

 

U vulgarnoj i skaradnoj prepisci manijak je tražio devojčici da se slika gola, dok joj je uporedo slao slike svog polnog organa i video-klip u kom masturbira, uporno je pitajući da li joj se sviđa to što vidi. Zatim joj je poslao i slike svog lica, a usledila je njegova naga fotografija celog tela. Miodrag Đ. je za vreme prepiske sa devojčicom odlazio u svoju vikendicu u Zdravinju, fotografisao kuću i okolinu i slike slao maloletnici pozivajući je da dođe kod njega.

- Želim te kod mene na planini da se je*emo... Bilo bi nam slatko... Nema ništa lepše nego kad se pi*kica širi i skuplja oko ku*ca... Ljubi ga... Videćeš kada to osetiš - samo su neke od vulgarnosti koje je profesor pisao maloletnici ne sluteći da iza njenog profila stoje lovci na pedofile. - Ne smeta mi što imaš 12 godina - nekoliko puta je poručio devojčici, koja mu je naglašavala da je još dete.- Da li ste i sa drugim devojčicama ovako pričali i da li ste videli sa njima? - upitala je devojčica, a Miodrag joj je odgovorio: - Da, jedna je imala 13 godina, ali bio sam i sa malo starijima, mojim učenicama koje su bile treći i četvrti razred srednje škole, imale su tad 17 i 18 godina. Prvo smo menjali slike, a onda su dolazile više puta u moju vikendicu... Autobusom su dolazile. Ljubili smo se i voleli, mazio sam im ribicu, a one meni ku*ac. Spavali smo zajedno...

Republika

Foto: PRINTSCREEN DRUŠTVENE MREŽE

Profesor slao poruke devojčicu

 

 

Miodrag Đ. se, inače, diči nadimkom Đile Car, koji su mu, navodno, nadenuli učenici, a na Fejsbuku ima više od 2.000 "prijatelja", među kojima ima mnogo devojaka znatno mlađih od njega. Na osnovu njegovih objava stiče se utisak da, navodno, poštuje crkvu, veru i tradiciju, a omiljena izreka mu je: "Najveći moj nedostatak je što me nema u dva primerka".

Lovci na pedofile

Iz organizacije "Stoppedofiliji SP" ističu da Miodrag Đ., zvani Đile Car, predstavlja poraz za celo naše društvo.

- Bili smo zatečeni smo kada se prosvetni radnik u penziji obratio "diverziji" devojčice od 12 godina. Sa dotičnim smo bili više od godinu dana na liniji. Nadali smo se da će u jednom trenutku odustati od svojih bolesnih namera ka jednom detetu. Slao je video-zapise onanisanja i fotografije sebe nagog, gde se jasno vidi njegovo lice. Ne možemo da se ne zapitamo kako je ta osoba predavala u jednoj srednjoj školi. Ima li zaista potencijalnih žrtava među maloletnim učenicama čiji je bio profesor? Pozivamo sve da nam se slobodno obrate ukoliko ih je dotični na bilo koji način uznemiravao, naročito ako se to dešavalo u školi gde je predavao. Obavestili smo nadležne iz sistema bezbednosti o aktivnostima ovog predatora - poručili su aktivisti ove organizacije.

(Republika/Informer)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading