DEČAK (13) PREBIO LEKARA U KIKINDI: Psovao pa nasrnuo na pedijatra u ordinaciji

Autor:

Hronika

28.01.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktora Olivera Stojakovića iz Kikinde, na radnom mestu u Dečjem dispanzeru Doma zdravlja, fizički je napao trinaestogodišnji sugrađanin.

DEČAK (13) PREBIO LEKARA U KIKINDI: Psovao pa nasrnuo na pedijatra u ordinaciji

Foto: pixabay.com

Nezabeležen incident se dogodio u četvrtak oko 18 sati, kad je lekar maloletnom pacijentu rekao da mora da mu uzme bris iz nosa. Dečak je kod lekara došao sa majkom. Iako je dr Stojaković uveravao maloletnika da ga ništa neće boleti, ni slutio nije da će on izvući deblji kraj.

- Tinejdžer je počeo je da psuje lekara i medicinsku sestru. I tu se nije zaustavio. Usledili su iznenadni udarci. Jedan, pa drugi i treći po licu lekara, odnosno oku. Sve je trajalo samo nekoliko sekundi, ali je napadnutom lekaru delovalo kako večnost. Vrata ambulatne i čekaonice bila su otvorena, pa su incident gledala i slušala druga bolesna deca i njihovi roditelji - saznali smo od dobro obaveštenog izvora detalje skandaloznog incidenta u Dečjem dispanzeru.

Republika

Foto: Photo by Martin Brosy on Unsplash

Lekar drži stetoskop

 

Niko od roditelja koji su u tom trenutku bili sa decom nije se umešao u incident. Kad je povređeni lekar seo i stavio oblog na povređeno oko, ponovo se ispred njega pojavio ratoborni tinejdžer. Nastavio je da provocirao povređenog lekara. Ni dolazak policijske patrole nije ga urazumio, pa se i dalje nedolično ponašao. Doktor Oliver Stojaković već 18 godina radi kao lekar, a nakon svega što mu se desilo nije bio raspoložem za razgovor:

- Razočaran sam, tužan i potišten - bilo je sve što je rekao dr Stojaković. U kikindskoj policiji potvrdili su nam da im je prijavljen ovaj incident. Policija je izašla na lice mesta i utvrdila okolnostima događaja o čemu je obavestila Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading