ODREĐEN PRITVOR SVEŠTENIKU OPTUŽENOM DA JE USMRTIO DEČAKA: Udario ga autom u blizini kuće kod Ljubovije

Autor:

Hronika

28.01.2022

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loznički Osnovni sud prihvatio je predlog Osnovnog javnog tužilaštva i svešteniku S. J. (28) iz Ljubovije, osumnjičenom da je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak, oko 20 časova, kolima udario šesnaestogodišnjeg dečaka u Donjoj Ljuboviđi kod Ljubovije, odredio je pritvor do trideset dana.

ODREĐEN PRITVOR SVEŠTENIKU OPTUŽENOM DA JE USMRTIO DEČAKA: Udario ga autom u blizini kuće kod Ljubovije

Foto: www.profimedia.rs

- Sud je uvažio stav Tužilašva i zbog mogućeg uticaja na svedoke odredio osumnjičenom pritvor do trideset dana, a ukoliko postoji razlog onda se može tražiti i produženje. Očekuje se da će svedoci ipak biti ispitani u tom roku - rekao je danas sagovornik Kurira.

Podsetimo, osumnjičeni S.J saslušan je juče u lozničkom Osnovnom javnom tužilaštvu koji je predložio određivanje pritvora jer postoji opasnost od uticaja na svedoke događaja i "potrebno je da osumnjičeni bude u pritvoru dok svi oni ne budu ispitani".

Saobraćajna nesreća sa tragičnim posledicama dogodila se u utorak oko 20 časova, a prema raspoloživim informacijama dečak je izašao iz autobusa kojim je stigao iz Ljubovije. Otišao je sa njegove zadnje strane u želji da pređe put, ali je naišao automobil i udario ga. Dečak je prebačen u ljubovijski Dom zdravlja, ali lekari nisu mogli ništa da urade. Tom prilikom je vozač automobila zadobio lakše telesne povrede i isto veče je prebačen na lečenje u Opštu bolnicu u Loznici. Po završenom ukazivanju lekarske pomoći osumnjičenom je određeno zadržavanje, a posle toga je i saslušan u lozničkom Tužilaštvu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading