TUŽILAŠTVO ZAHTEVA PRITVOR ZA SVEŠTENIKA: Saslušan pop koji je zgazio dečaka u Ljuboviji

Autor:

Hronika

27.01.2022

14:17

Sveštenik Jovan Sekulić (28) saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici na okolnosti pod kojim je preksinoć automobilom usmrtio petnaestogodišnjeg dečaka Đorđa Radosavljevića iz Donje Ljubovije dok je pretrčavao ulicu po izlasku iz autobusa.

TUŽILAŠTVO ZAHTEVA PRITVOR ZA SVEŠTENIKA: Saslušan pop koji je zgazio dečaka u Ljuboviji

pixabay.com

Ilustracija

- Osumnjičeni J. S. saslušan je pred dežurnim zamenikom tužioca u vezi sa saobraćajnom nesrećom koja se dogodila i izneo je svoju odbranu, ali zbog istrage nećemo iznositi detalje. Tužilaštvo je predložilo da se osumnjičenom odredi pritvor zbog uticaja na svedoke - rekli su za Republiku iz OJT Loznica.

Osnovni sud u Loznici trenutno odlučuje o predlogu tužilaštva.

Inače, prema prvim informacijama, stradali tinejdžer je izašao iz autobusa koji je stigao iz Ljubovije i otišao sa njegove zadnje strane u nameri da pređe put, ali je izleteo pod automobil. Hitna pomoć je dečaka prevezla u Dom Zdravlja gde je pokušana reanimacija, ali nije uspela.

Osumnjičeni je zadobio povrede zbog kojih je prebačen na lečenje u lozničku Opštu bolnicu zbog lakših telesnih povreda koje je zadobio ugruvavši se tokom naglog kočenja. Juče u popodnevnim satima pop je pušten iz bolnice i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati. 

Komentari (0)

Loading