BRAT SPLIĆANKE MAJE, IPAK, MOŽDA NEŠTO KRIJE!? Objavljena najnovija prepiska druga nestalog Mateja! "KOLIKO PARA TRAŽIŠ...?!"

Autor:

Hronika

26.01.2022

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji Mateja Periša, među kojima je i Vićenco Sopta, brat Maje Sopte, ponovo dobijaju pretnje na društvenim mrežama, kao i komentare da su krivi za nestanak mladića u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu.

BRAT SPLIĆANKE MAJE, IPAK, MOŽDA NEŠTO KRIJE!? Objavljena najnovija prepiska druga nestalog Mateja! "KOLIKO PARA TRAŽIŠ...?!"

Foto: ST/P. DIVAC/screenshot

Na stranici "Nestali Matej Periš" objavljena je prepiska između Sopte i devojke koja mu je pisala na Instagramu.

- Vama je zanimljivo dok vam je drug nestao vi uživate kod kuće. Vi ste umešani u njegov nestanak - napisala je devojka, na šta joj je Vićenco Sopta odgovorio:

- Skužila si me, koliko ti treba para dati da nikome ne kažeš?

Devojka je na to odgovorila: "Ne trebaju meni pare, nama treba Matej".

- Onda ništa. Ako ti ne trebaju, daj meni. Ja sam mafija - napisao je on, pišu Novosti.

Podsetimo, Maja Sopta i njen brat od nestanka Mateja su u centru pažnje. Maja Sopta je poslednja osoba koju je Matej Periš pokušavao da kontaktira i već je govorila o tome na televiziji istakavši da je grize savest što mu se nije javila na telefon. Sa druge strane, Vićenco je bio više puta na meti javnosti.

Republika

Foto: TV Prva/Printscreen

Maja Sopta

 

On je u prvim danima nakon nestanka druga kačio fotografije na Instragramu kako pije vino. Pre nekoliko dana, ponovo je šokirao javnost snimkom kako se provodi sa drugovima, što je ponovo donelo osudu.

- Lipi su ti prijatelji, dok je Matej boga pitaj di, oni se zabavljaju i pijuckaju vino - objavjeno je tada na Instagramu povodom posta koji je u međuvremenu izbrisan a na kojem se navodno videlo kako po povratku u Split ista osoba drži u ruci čašu vina dok se u Beogradu traga za nestalim Matejem.

Instagram korisnici iz Hrvatske su u komentarima pisali i da su Matejevi drugovi i posle nestanka svog druga objavljivali na mrežama fotografije provoda u Beogradu što je izazvalo gnev mnogih komentatora koji nisu mogli da razumeju takvo ponašanje...

- Ljudi moji, to su mu prijatelji, deca lovatora... Za dotične se zna da vole divljati po Splitu i okolnim mestima, brza auta, skupa roba... Eno dotični nazdravlja uz čašu vina na instastoriju... - napisao je, između ostalog, jedan od komentatora.

Podsetimo, srpska policija rekonstruisala je kretanje Periša u noći nestanka. Nadzorne kamere snimile su mladića kako od Beton hale do Sava promenade trči devet minuta, a potom kreće ka ledenoj reci.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

13.02.2022 18:24

Mislim da nema razloga da se maltretira Majin brat jer on nema nikakve veze sa odlukama Mateja da trci da skace da radi sta god.Primedbe devojke nisu na mestu i momak se sa tim nasalio i ne treba praviti problem gde ga nema.