UHAPŠEN SVEŠTENIK - KOLIMA UBIO DEČAKA (16) KOD LJUBOVIJE: Čim je pušten iz bolnice, završio iza rešetaka

Autor: Republika

Hronika

26.01.2022

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Ljuboviji uhapsila je J. S. (28) zbog sumnje da je u okolini ovog mesta, automobilom "subaru" naleteo na 16- godišnjeg pešaka koji je od zadobijenih povreda preminuo.

UHAPŠEN SVEŠTENIK - KOLIMA UBIO DEČAKA (16) KOD LJUBOVIJE: Čim je pušten iz bolnice, završio iza rešetaka

Foto: ST/V.LUKIĆ

Policija vrši uviđaj

- U ovoj nesreći su vozač i njegova saputnica lakše povređeni - navodi se u saopštenju policijske uprave Šabac.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo - teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja zbog čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti priveden tužilaštvu.

Mladi ljubovijski sveštenik J. S. koji je sinoć svojim automobilom usmrtio dečaka i sam tom prilikom zadobio povrede, danas je pušten iz bolnice i odmah nakon toga je uhapšen.

Nesrećni dečak poginuo je sinoć oko 20 časova na putu Ljubovija-Valjevo u svom selu Donja Ljubovića, na oko 6 kilometara od Ljubovije.

On je izašao iz autobusa kojim se iz Ljubovije vraćao kući, prošao sa zadnje strane vozila i počeo da pretrčava put, ali je u tom trenutku, krećući se iz suprotnog smera na njega naleteo automobil koji je vozio J. S. i udario ga svojim prednjim delom.

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, MUP Sribje, Wikipedia

 

 

Po rečima naših izvora bliskih istrazi ove nesreće, dečak je odmah prebačen u ljubovijski Dom zdravlja gde je pokušana reanimacija s obzirom da zbog stepena povreda nije bilo vremena da sanitetom bude prebačen u bolnicu u Loznici. Međutim, i pored svih napora ljubovijskih lekara preminuo je.

U udesu je lakše telesne povrede zadobio i vozač J. S. On je smešten nakon nesreće u bolnicu u Loznici, ali će danas biti otpušten na kućno lečenje, nakon čega se očekuje dag a istražni organi saslušaju. Sveštenik SPC J. S, čiji je otac takođe sveštenik u Ljuboviji, rukopoložen je pre manje od mesec dana i dobio je parohiju u jednom ljubovijskom selu.

Dečak iz Donje Ljuboviđe, inače, sinoć je poginuo na gotovo identičan način kao i devojčica I.T, koja je nastradala juče u popodnevnim časovima na Novom Beogradu, tako što je izašla iz autobusa u Ulici Lole Ribara i krenula da pretrčava ulicu, kada je na nju naleteo kamion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading