ČUME OČI U OČI SA BIVŠOM! Tužio je za lažno svedočenje i najavio NOVU tužbu za alimentaciju

Autor:

Hronika

26.01.2022

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Ivani Tulović za lažno svedočenje protiv Ljubiše Buhe Čumeta u postupku iz 2017. vođenom pred Trećim osnovnim sudom, danas je održano pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu posle višemesečnog odlaganja.

ČUME OČI U OČI SA BIVŠOM! Tužio je za lažno svedočenje i najavio NOVU tužbu za alimentaciju

Foto: ST/Adelarda Popović

Ivana Tulović i Ljubiša Buha Čume

Nakon što je sudija konstatovala da je dobila podnesak Tulovićeve za izvođenje novih dokaza u njenu odbranu, Čume je rekao da on ostaje pri svemu što je izjavio u ovom postupku.

Tulovićeva je zatim ustala i zatražila da zamenik tužioca u postupku protiv nje istakne i to da je Buhu više puta naziva ubicom te da će ukoliko to ne učini tražiti izuzeće tužioca. 

- Sudija, podneo sam prijavu protiv nje samo za ono za šta sam imao materijalne dokaze, a mogao sam još 50 prijava da podnesem za njene tra la la laži. Hoću da je tužim jer mi ne daje alentaciju za ćerku - rekao je Čume.

Novo ročište će biti naknadno zakazano tek kada postupajući zamenik tužioca bude doneo oeluku o podnesku Ivane Tulović. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Hercegov grad

26.01.2022 11:04

U zatvoru je preko sluzbe i zasluga u sveficenju protiv zemunskog klana,dobio njenu saglasnost da gkeda dete i da se pomire i da ona odustane od tuzbe protiv njega.Sad on moze pricati sta oce,ali moga bi reci i kome je platio za taj scenario u zatvoru?!