OTKRIVEN UZROK POŽARA U SUBOTICI: Vatrenu stihiju gasilo preko 40 vatrogasaca

Autor:

Hronika

25.01.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar koji je danas oko 14,30 časova zahvatio oko 1000 km2 krovne konstrukcije jednog, marketa u Subotici, uspešno je lokalozovan nešto posle 17 časova.

OTKRIVEN UZROK POŽARA U SUBOTICI: Vatrenu stihiju gasilo preko 40 vatrogasaca

Foto: instagram.com/printscreen

U ovom požaru nije bilo povređenih lica dok će se materijalna šteta i uzrok požara tek utvrđivati.

U gašenju požara učestvovalo je 19 vozila i preko 40 vatrogasaca spasilaca. U pomoć Vatrogasno spasilačkoj jedinici Subotica pritekla su i dobrovoljna vatrogasna društva iz okolnih mesta kao i pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice iz Sombora.

Vatrogasci iz Subotice trenutno obavljaju „dogašivanje'' požara dežuraće i tokom noći kod objekta supermarketa. Požar su prema dosadašnjim saznanjima prouzrokovale instalacije, a sa krova se proširio prema ostatku objekta.

Niko na sreću nije povređen, a objekat su sa radnicima marketa napustili i zaposleni u susednoj fabrici peciva Mini Pani.

Ovaj deo grada je u trenutku izbijanja požara najprometniji, a gust crni dim iz Hipodromske ulice u Malom Bajmokuspustio se nad čitavim Gradom, pa je sve delovalo zastrašujuće. Supermarket ruskog lanca trgovine otvoren je pre nepunu godinu dana, lane u februaru...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading