KLUPKO SE POLAKO ODMOTAVA! GORAN DŽONIĆ UHVAĆEN U LAŽI: Rekao da je pozajmio pare da plati odštetu, odmah demantovan

Autor:

Hronika

25.01.2022

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem javnom tužilaštvu u Nišu danas su saslušana tri nova svedoka u slučaju monstruoznog ubistva tročlane porodice Đokić 26. septembra prošle godine, Gorana (57), Gordane (56) i Lidije (26) Đokić iz Aleksinca.

KLUPKO SE POLAKO ODMOTAVA! GORAN DŽONIĆ UHVAĆEN U LAŽI: Rekao da je pozajmio pare da plati odštetu, odmah demantovan

Foto: Republika, Facebook

Osumnjičeni za ubistvo

To je za Repubiku potvrdio portparol tužilaštva Borislav Radonjić rekavši da posle ovih svedočenja očekuju rezultate novih veštačenja.

Osim bratanice ubijenog Gorana Đokića koja je ispričala da je Goran Džonić bio ljubomoran na svog brata Gorana Đokića, kao i da smatra da je loš karakter, saslušani su i zvanični vlasnik poršea koji vozi osumnjičeni za ubistvo Đokića-Aleksandar Milošević jedan od braće koje u selu zovu Jojke, kao i meštanin Moravca čijeg maloletnog sina je u saobraćajnoj nezgodi prošle godine povredio osumnjičeni Stefan Džonić, jedan od sinova prvooptuženog Gorana Džonića.

Republika saznaje da je svedočenjem trećeg svedoka, oca povređenog dečaka, Goran Džonić uhvaćen u laži.

- Džonić je rekao da je morao da pozajmi od rođaka novac da bi isplatio odštetu dečaku kojeg je povredio njegov sin Stefan u alkoholisanom stanju, ali to otac dečaka nije potvrdio, rekavši da oštećeni i njegova porodica nisu tražili da im Džonić plati naknadu i priči njenu štetu - ispričao je izvor Republike.

Braću Jojke ni novi svedoci ne terete za zločin 


Mladen Magdelinić branilac braće Jojke kaže da današnja svedočenja nisu ukazala da njegovi klijenti imaju bilo kakvu odgovornost

- Braću Milošević svedoci uopšte ne terete svojim iskazima. Sve više sam uveren da su moji klijenti  maltene pritvorski taoci Gorana Džonića i uložili smo žalbu na pritvor njihov drugi branilac Andrija Magdelinić i ja, kao i naš kolega Filip Domazet na pritvor Džonićevih sinova -rekao je advokat Magdalenić.

Istraga jezivog ubistva troclane porodice Đokić i dalje je u toku, a osumnjicena su petorica muškaraca Goran Džonic, dvojica njegovih sinova Milan i Stefan  i braca Aleksandar i Kostadin Milošević iz Moravca. Veće Apelacionog suda u Nišu produžilo je 14. januara za još 60 dana pritvor Goranu Džoniću, njegovim sinovima i Miloševićima.

Svima je pritvor produžen jer je za pomenuto krivično delo zaprecena kazna veća od 10 godina, a težina dela i način izvršenja su takvi da su doveli do uznemirenja javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading