RODITELJI OTETOG DEČAKA STIGLI U POLICIJU: Kidnapovala ga dva muškarca, jedan jako visok

Autor: Republika

Hronika

25.01.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji dečaka V.J. (10) koji je nestao u Karlovčiću, pa je pronađen u Deču, stigli su u policijsku stanicu u Pećincima.

RODITELJI OTETOG DEČAKA STIGLI U POLICIJU: Kidnapovala ga dva muškarca, jedan jako visok

Foto: Privatna arhiva

- Bicikl našeg sin pronađen je pre prodavnice. Kako nam je on rekao, otela su ga dva muškarca, od kojih je jedan jako visok. Odveli su ga u tu neku napuštenu kuću, ali je uspeo da pobegne. Pronašao ga je naš porodični prijatelj - rekli su roditelji koji su se čuli telefonom sa dečakom.

Majka A.A. kaže da njen sin nije problematičan.

- On je dobar đak, nikad nikakav problem nismo imali s njim, niti je ranije nestajao. Imamo još dece, sva su dobra - rekla je majka.

Da podsetimo, dečak je nestao jutros oko 9 sati, ali je oko 13,40 pronađen.

 

 

- Ne znamo ništa, osim da je bio otet i da je pronađen u Deču. On je jutros krenuo u prodavnicu biciklom, ali do radnje nije stigao. Njegov bicikl pronađen je na jednoj ćupiji u selu, a pored su bili tragovi automobilskih guma - u dahu je rekla majka nešto ranije za Kurir.

- Mi smo ga tražili svi, krenuli smo i ka Beogradu, ali su nam javili da je nađen. Idemo u Pećince u policijsku stanicu da se sretnemo sa njim.

Izvor iz istrage kaže da će ova situacija biti uskoro razjašnjena.

- Sa dečakom će, u prisustvu roditelja, razgovarati obučeni pripadnik MUP za rad sa decom. Onda će se sa sigurnošću znati da li je dete oteto ili se dogodilo nešto drugo - navodi sagovornik Kurira.

(Republika/Kurir)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading