STIGLA PRIJAVA DA JE MATEJ VIĐEN! Policija odmah reagovala, proverava se svaka informacija, OGLASIO SE I NENAD PERIŠ

Autor:

Hronika

25.01.2022

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matej Periš ostavio je pre 26 dana svoje prijatelja u beogradskom "Gotiku".

STIGLA PRIJAVA DA JE MATEJ VIĐEN! Policija odmah reagovala, proverava se svaka informacija, OGLASIO SE I NENAD PERIŠ

Foto: Facebook, Alo

Mladi Splićanin Mateja Periš (27) nestao je, u noći između 30. i 31. decembra,  i policija već 26 dana traga za njim.

Istraga je sem Beograda proširena i na još tri grada Požarevac, Smederevo i Pančevo. Uključen je i Interpol.

Ništa ne prepušatmo slučaju. Poslednja dojava je bila radnice iz trafike kod Železničke stanice. Ona je pozvala sistem "192" i rekla nam da je videla nestalog momka. Proverom smo utvrdili da nije reč o Perišu - dodaje izvor i kaže da se svaka informacija proverava u nameri da se nađe Matej.

Otac nestalog mladića u razgovoru tvrdi da ostaje i dalje u Beogradu. Da je svestan da je mnogo dana prošlo, ali da kao roditelj mora da veruje da ima nade da mu je sin živ.

Republika

Foto: printscreen

 

- Zvaničnih informacija i novih iz istrage nemam. Znam da policija veštači signal mobilnog telefona. Da su ga pre neki dan aktivirali i tako se on pojavio na mreži. Uveren sam da daju sve od sebe da reše ovaj slučaj. Ponavljam, interesuje me istina, a ne medijske spekulacije - kaže Periš.

Prema njegovim rečima, od kada je stigao u Beograda javlja mu se mnogo građana. Nude mu pomoć i daju saznaju o Matejevom kretanju.

- Ja molim sve ljude da šta god imaju kažu policiji. Spreman sam na bilo koji scenario samo da znam šta mi je sa sinom - objašnjava Periš tvrdeći da mu se javljaju i gatare i vračare sa raznim tvrdnjama.

Republika

Foto: Printskrin

 

Ono u šta je ubeđen otac nestalog mladića jeste u iskrenost njegovih prijatelja i drugarice Maje. Da su pomogli tokom istrage onoliko koliko su mogli.

- Garantujem vam da moj sin ne bi uzeo narkotike. Informaciju da su to veče pili i da su bili "veseli" je tačno. Čuo sam da su konzumirali vino, pivo i viski. Njegovi drugovi su mi rekli da je moj sin naručio poslednju bocu viskija koju je platio i nestao. Da su oni mislili da je otišao kako bi sa nekim pričao - priča Periš.

Međutim, najviše ga brine zašto je Matej izašao u kratkim rukavima bez jakne. Još nije rešio enigmu, a to je "Gde je Matej krenuo?!".

Matej Periš ostavio je pre 26 dana svoje prijatelja u beogradskom "Gotiku".

Kamere su ga snimile kako trči okolnim ulicama, ali i kako dolazi do Save. Nije poznato da je u nju upao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Otac

25.01.2022 21:49

Narkotici su sada naj manji problem. Da je ziv boze🙏 sta je pio jeo pusio nebitno🙏🙏🙏

Odgovori 35 7