UTOPIO SE SRBIN U AUSTRALIJI! Spasavao ćerkicu (6)!

Autor:

Hronika

24.01.2022

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin Branko Radulović (49) utopio se na popularnoj plaži u Adelaidu u Australiji, pokušavajući da spasi svoju šestogodišnju ćerku, koju su talasi odneli daleko od obale.

UTOPIO SE SRBIN U AUSTRALIJI! Spasavao ćerkicu (6)!

Foto: Profimedia

Ilustracija

Očevici kažu da se devojičica nalazila u čamcu na naduvavanje, kada su je talasi odneli od obale, a da je Branko obučen uleteo u vodu kako bi je spasio.

Majkl Naper (70) igrao se sa svojim unucima na plaži, kada je video čoveka koji je ušao u vodu kako bi spasio svoju ćerku.

- Potrčao sam da ga stignem. Pre nego što sam uspeo da dođem do njega, devojčica je skočila iz čamca u njegovo naručje. Pokušavao je da je spasi u dubokoj vodi - rekao je i dodao da je jak vetar potom oduvao gumeni čamac, a da je on uspeo da devojčicu stavi na dasku za plivanje.

Ipak, do Branka nije uspeo da stigne na vreme.

- Kada sam uspeo da dođem do njega, već je bio pod vodom. Potom je njegovo telo isplivalo i to je bio momenat kada sam ga uhvatio za pantalone i okrenuo ga tako da mu lice bude iznad vode - dodao je.

Branko je bio bez svesti kada su ćerka i on, uz pomoć posetilaca na plaži izvučeni iz vode.

- Mislim da sam ranije mogao da stignem do njih i žao mi je što nisam - rekao je Majkl.

Branko će ostati upamćen kao heroj

Porodica i prijatelji su se putem društvenih mreža oprostili od posveženog oca koji je svoj život dao za život svoje ćerke. Branko je ćerku opisivao kao svoju princezu - prenosi Telegraf.rs.

"Umro je herojskom smrću, spasavajući svoju Laru iz mora", "Šokirani smo, ali znamo koliko je voleo svoju omiljenu devojčicu i da ne postoji nešto što ne bi uradio za nju", "Dao si život za nju i time pokazao za šta si živeo", samo su neke od poruka ljudi bliskih Branku.

- Boreći se za život njemu najvažnije osobe na celom svetu, pokazao je da je prava, požrtvovana ljubav, ljubav do smrti. Svi smo ga znali kao čoveka posvećenog porodici i crvi. Uvek je bio spreman da odgovori na svaki poziv i da pomogne bilo kome kome je pomoć potrebna, u bilo koje vreme - rekao je za 9 News sveštenik crkve Sveti Sava Strahinja Janjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading