Vaspitaču iz Niša TRI GODINE zatvora zbog obljube devojčice

Autor:

Hronika

24.01.2022

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir P. (63), vaspitač Dečijeg obrazovnog kulturnog centra osuđen je na tri godine zatvora zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje - saznajemo danas u Osnovnom sudu u Nišu.

Vaspitaču iz Niša TRI GODINE zatvora zbog obljube devojčice

Foto: Profimedia

Nasilje

Njemu je presuda izrečena jer je polno uznemirao devojčicu staru 5 godina kojoj je bio vaspitač.

- Završen je glavni pretres, okrivljeni V.P. proglašen je krivim zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 3 godine - saopštio je Vladimir Rakonjac, portparol osnovnog suda u Nišu za Kurir.

Pavlović je na prethodnom ročištu negirao da je imao nedozvoljen odnos sa detetom i smatrao da navodi u prijavi nisu tačni.

- Sve je krenulo kada se devojčica požalila roditeljima da je ljubio, dodirivao i da je uzimao njenu ruku koju je stavljao na svoje genitalije. Roditelji su se strašno uznemirili i oformljen je tim strupčnjaka pred kojim je ona to ponovila, a oni su utvrdili da je svedočenje autentično. Tada je pritvoren - rekao je čovek iz istrage dodavši da se u slučaj uključio i Centar za socijalni rad.

V.P. je pred penzijom, a njegovo hapšenje je zaprepastilo nišku javnost i uznemirilo roditelje jer je bio poznat po tome što je uvek otvoren za šalu. On je u nekim slučajevima držao časove likovnog, a nekada je bio i na prihvatu ili otpustu dece, a vodio je i "kreativnu učionicu" sa 30 đaka.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Copke1978

24.01.2022 17:57

Skandalozna odluka suda...to je bre dete i posle se pitaju svi zašto roditelji uzimaju stvar u svoje ruke,pa sam bih ga kastrirao

Tanja

24.01.2022 21:35

@Copke1978 - Njega i druge što rade takve stvari sa djecom treba objesiti i voziti po gradu ,kidajući im mesi iz dijela kao svinjama kad se kolju,jer kad bi jednom uradili tako nebi se desila ovako često ovakvi dogadjaji