KARIĆEV UNUK PRED TUŽIOCEM! Procurili detalji: Otkrivamo kako se branio na saslušanju!

Autor:

Hronika

22.01.2022

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, od strane policijskih službenika PS Savski venac doneto je rešenje o zadržavanju osumnjičenog N. R. u trajanju do 48 časova, zbog postojanja osnovane sumnje da je učinio krivično delo Nasilničko ponašanje iz čl. 344 st. 2 u vezi st. 1 KZ.

KARIĆEV UNUK PRED TUŽIOCEM! Procurili detalji: Otkrivamo kako se branio na saslušanju!

Foto: ST/D. KADIĆ

Zoran Karić

Prema navodima krivične prijave osumnjičeni N.R. je dana 21.01.2022. godine oko 09.15 časova najpre ušao u verbalnu raspravu sa oštećenim S.K. oko parkiranja vozila, nakon čega je francuskim ključem udarao po ogradi dvorišta kuće oštećenog i ključem razbio staklo na vozilu u vlasništvu oštećenog. Tada je oštećeni izašao iz kuće i ponovo je došlo do verbalne rasprave među njima, kojoj je prisustvovalo više lica, te je osumnjičeni izvadio iz džepa nož (britvu) kojim je zamahnuo više puta prema oštećenom i naneo mu lake telesne povrede u vidu rasekotine leve nadlaktice i desne nadkolenice.

Osumnjičeni N.R. je dana 22.01.2022. godine saslušan u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu izabranog branioca, kojom prilikom je u svojoj odbrani pred zamenikom javnog tužioca u potpunosti priznao radnju izvršenja krivičnog dela, navodeći da mu je žao i da se kaje, a da je povod bio višegodišnji problem oko parking mesta na koje je oštećeni parkirao svoje vozilo, tačnije da je oštećeni parkirao svoje vozilo ispred garaže okrivljenog, što je nastavio da čini i posle više upozorenja.

Imajući u vidu njegovo priznanje, te činjenicu da je neosuđivano lice i da ima uredno prijavljeno prebivalište na teritoriji Republike Srbije postupajući zamenik javnog tužioca nije predložio sudu da se odredi pritvor prema N.R. već je rešenjem ukinuo zadržavanje i podneo predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu da osumnjičenom izrekne meru zabrane prilaženja, sastajanja ili komunikacije sa oštećenim.

U daljem toku postupka, tužilaštvo će ispitati oštećenog i svedoke očevice predmetnog događaja, narediti medicinsko veštačenje kako bi se utvrdio stepen i mehanizm nastanka povreda koje je zadobio oštećeni i pribaviti sva druga obaveštenja i podatke, te će nakon razmatranja iskaza učesnika događaja i materijalnih dokaza doneti konačnu odluku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading