MATEJ VEČERAS BIO DOSTUPAN NA VAJBERU! Nikome nije jasno o čemu se radi!

Autor:

Hronika

21.01.2022

23:55

Mladi Splićanin Matej Periš (27), nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, kada je izašao bez jakne iz beogradskog "Gotika" i nikada se nije vratio u njega.

MATEJ VEČERAS BIO DOSTUPAN NA VAJBERU! Nikome nije jasno o čemu se radi!

Društvene mreže

Potraga za njim traje 22 dana.

 

Nakon punih 22 dana, Matej je večeras tačno u 21:53 bio dostupan na Viberu.

 

Ovaj podatak izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, ljudi koji su sa nadom da se nestali mladić pojavio podelili ovu informaciju. Jedno od objašnjenja je da je policija bila ulogovana na njegov nalog kako bi proverila komunikaciju iz prethodnog perioda.

Prema rekonstrukciji kretanja Mateje Periša, koju je napravila srpska policija, signal njegovog telefona poslednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog ostrva, na ušću Save u Dunav.

Večeras je, međutim, Matej bio dostupan na Viberu.

Policijski službenici pregledali su stotine sati materijala, snimaka sa svih nadzornih kamera sa trase kretanja Periša i okoline i na osnovu njih napravili rekonstrukciju njegovog kretanja, od trenutka izlaska iz pravca Beton hale u 1.43 sati do momenta silaska u reku Savu, u 1.52 sata posle ponoći, odakle mu se gubi svaki trag.

Poslednji snimak sa sigurnosnih kamera izazvao je najveću misteriju. Lociranjem Matejevog telefona preko baznih stanica, indikativno je bilo kretanje jednog objekta u reci Savi, a vreme i trasa kretanja ovog objekta se poklapa sa kretanjem Periševog telefona.

 Kako se veruje, telefon je bio u Matejovom džepu kada je on ušao u ledenu Savu kod Beograda na vodi, a poslednji signal je uhvaćen oko kilometar i po nizvodno.Na prikazanom video snimku u kadru koji pokazuje ušće Save u Dunav, jasno se vidi objekat koji se kreće niz reku, a vreme i mesto se poklapaju sa kretanjem Matejevog telefona. 

Komentari (0)

Loading