SATANA STANUJE U MENI...DOSTA MI JE PRETVARANJA, NEKA ZNA CEO SVET: Ovo je poslednja Jovanova poruka pre skoka u smrt (FOTO)

Autor:

Hronika

20.01.2022

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Ivić (25), čije je telo nađeno jutros na pločniku ispred zgrade u Ulici 27. marta, gde je živeo, nekoliko sati pre tragedije objavio je potresnu poruku na Fejsbuku u kojoj je napisao da je “bol neizdrživ”.

SATANA STANUJE U MENI...DOSTA MI JE PRETVARANJA, NEKA ZNA CEO SVET:  Ovo je poslednja Jovanova poruka pre skoka u smrt (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ/facebook/printskrin

Jovan Ivić se, kako se veruje, ubio padom sa petog sprata na pločnik. Njegovo telo u 5.40 jutros zatekli su prolaznici koji su pozvali Hitnu pomoć i policiju. Obavljen je uviđaj, a Više javno tužilaštvo je saopštilo da ništa ne ukazuje na nasilnu smrt. U stanu nisu zatečeni tragovi nasilja ili premetačine.

- Najverovatnije je u pitanju samoubistvo - saopštilo je Više javno tužilaštvo.

Republika

Foto: Tanjug/T. Valič Facebook

Jovan i Sanda Rašković Ivić

 

Ipak, istraga je u toku i naložena je obdukcija, kao i toksikološka analiza. Jovan Ivić je u svojoj poslednjoj poruci napisao da je u “mraku živeo zadnjih 15 godina”.

- Bol je neizdrživ. Uninija ždere i taj mrak je tu zadnjih 15 godina. Nisam moralista i ne smatram da je to presudno, ali prroci preko kojem sam se predao Njemu (đavolu, prim. nov), prepustio, smlavili su me do kraja – napisao je Jovan Ivić, a objavu završio rečima:

- Samo mi je dosta pretvaranja nek zna ceo svet… Vaskrsenja ne biva bez Smrti ,a smrti nema, ima seoba!

Da podsetimo Jovan I. je pokušao da se ubije i pre dva meseca: Naime on se zatvorio u stan i navodno nagutao lekovima, a kako se zaključao, niko nije mogao da uđe unutra. Poznata političarka je tada zvala policiju koja je upala u stan kako bi ga spasila.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading