ISPLIVALA NAJNOVIJA FOTOGRAFIJA NESTALOG MATEJA I SPLIĆANKE MAJE: Evo odakle se znaju i u kakvom su bili odnosu

Autor:

Hronika

20.01.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O lepoj Splićanki koja se poslednja čula s nestalim Matejem Perišem (27) iz Splita, javnost u regionu bruji minulih dana, a nakon svih teorija zavere, kao i njene ispovesti sada se na Jutjubu pojavila i njihova zajednička fotografija.

ISPLIVALA NAJNOVIJA FOTOGRAFIJA NESTALOG MATEJA I SPLIĆANKE MAJE: Evo odakle se znaju i u kakvom su bili odnosu

Foto: Facebook

Naime, da podsetimo, Matej je nestao noć uoči Nove godine u Beogradu kada je istrčao iz kluba u Beton hali i otišao do Save promenade, gde se približio reci. Maja Sopta je u svojoj jučerašnjoj ispovesti navela da se "kaje što mu se nije javila na telefon", iako smo do sada imali nekoliko verzija njihovog kontakta kritične večeri.

- Matej i Maja se znaju odavno jer je njena majka njemu bila učiteljica, a takođe, on se druži s njenim bratom, koji nije pošao na novogodišnje putovanje u Beograd - podseća izvor.

Republika

Foto: Printskrin:prvatelevizija, Facebook

Maja u suzama zbog Mateja

 

Maja Sopta je nakon što se saznalo za nju u javnosti da je povezana s Matejem, povukla se i obrisala sve profile na društvenim mrežama i nije želela komunikaciju s novinarima sve do juče. U međuvremenu, na internetu se pojavila njihova zajednička slika, koja pokazuje da se oni zaista druže.

- Između ostalog Maja je istražiteljima izjavila da je Matej koristio drogu kako bi uspeo u poslu, jer posao skipera zahteva naporan rad, a on je imao plan i cilj da uspe u tom poslu - podseća sagovornik i dodaje da je ona tada navela da se javila na njegov poziv, ali da nije čula šta joj govori od glasne muzike koja je bila u lokalu.

Policija i 21. dana traga za nestalim Splićaninom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stanka

21.01.2022 12:48

Maja neka kaze gde je Mateja jer njene izjave su kontradiktorne posle ove fotografije nesto laze??????????

Majka

21.01.2022 13:38

Majo lepa devojko,,podjimo od pretpostavke da si čista u „ovom slučaju“.Matej, divan i čestit mladić ,ni jedne mrlje u svom životu nje imao.Izjavila si da je radio težak posao i da je koristio opijate. Da li su to“novinarske patke“ ili je to tvoja izjava. AKO JE OVO PRVO U PITANJU, DEMANTUJ TO.Bila si mu prijatej,drug, saradnik, čak i više od toga. Sugradjanin,odrasli ste zajedno.Da mu nisi bila preko potrebna, ne bi ti ni upućivao toliko poziva.Oglušia si se na sve pozive, razoge jedino ti znaš.Zašto? Večera sa prijateljicom iil bilo s kim, ne može biti jača od ooga što ste vi imali,odrasli ste zajedno.Mateju su se desile očigledno neke“ ružne stavri“ koje si možda mogla sprečiti.ali se nadamo da je ziv i zdrav,drugu mogućnost ne želimo da prihvatimo.Kako ćeš se nositi sa ovim teretom kroz život? Te kobne večeri si IZDALA nekoga ko te poštovao,cenio i ko ti je verovao, NE PRIHVATANJEM POZIVA.