U SOLITERU SA KOG SE BACIO JOVAN IVIĆ, TRI ŽENE IZVRŠILE SAMOUBISTVO! Prokletstvo zgrade u Ulici 27. marta!

Autor:

Hronika

20.01.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Ivić (25), sin potpredsednice Narodne stranke Sande Rašković-Ivić, pronađen je mrtav jutros oko 5.40 na pločniku ispred zgrade u kojoj je živeo.

U SOLITERU SA KOG SE BACIO JOVAN IVIĆ, TRI ŽENE IZVRŠILE SAMOUBISTVO! Prokletstvo zgrade u Ulici 27. marta!

Foto: Facebook

Komšije kažu za Kurir da nesrećni mladić nije prvi slučaj samoubistva u ovom kvartu.

Naime, pored nesrećnog mladića, devojka (18) iz susedne zgrada oduzela je sebi život skokom sa 20 sprata.

- Nisam poznavao mladića, ali mi je mnogo žao. Prošle godine je jedna mlađa devojka skočila sa 20. sprata - rekao je komšija iz susedne zgrade.

Republika

Foto: facebook/screenshot

Jovan Ivić

 

- U pitanju je devojka, koja je u martu prošle godine zadobila teške povrede nakon pada sa zgrade, lekari su pokušali da joj spasu život ali nažalost ona nije preživela - kaže komšija.

Stanari solitera u kome je živeo mladi Jovan Ivić, ispričali su priču o ženi koja je pre par godina oduzela sebi život skokom sam 14. sprata.

- Ovo nas je sve potreslo u zgradi. Jedan mladi život je ugašen. Nažalost ovo nije prvi put da je neko skočio sa zgrade. Naša komšinica, koja je bolovala od teške bolesti, skočila je sa 14. sprata baš ove zgrade. Ona je i pričala da će se ubiti i zaista je to na kraju uradila. Pored nje, u stanu na devetom spratu žena se obesila, ali nisam siguran kada se to dogodilo. Kao da je zgrada ukleta - kazao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading