OGLASILE SE KOMŠIJE SANDINOG SINA: Uvek se fino javljao, ali ovo se ne dešava prvi put

Autor:

Hronika

20.01.2022

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan I. (25), sin političarke Sande Rašković Ivić, nađen je mrtav na pločniku ispred u centru Beograda, gde je živeo, a prema nezvaničnim saznanjima on je skočio sa petog sprata.

OGLASILE SE KOMŠIJE SANDINOG SINA: Uvek se fino javljao, ali ovo se ne dešava prvi put

Foto: ST/D. KADIĆ/facebook/printskrin

Komšinica iz zgrade kaže da je poznavala mladića samo iz viđenja.

- Uvek se fino javljao. Ne znam šta je moglo da prouzrokuje ovo. Znam da je to Sandrin sin. Nismo nikada čuli da je bilo nekih problema - rekla je ona.

Komšija iz susedne zgrade kaže da nije poznavao Jovana.

- Mnogo mi je žao. Ovo nije prvi put da se dešava ovakva stvar. Prošle godine se jedna mlađa devojka skočila sa 20. sprata, ali druge zgrade - rekao je on za Kurir.

Republika

Foto: twitter.com/printscreen

 

 

Inače, Više javno tužilaštvo u Beogradu, zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodi postupak povodom smrti Jovana I. koji je jutros pronađen mrtav u Ulici 27. mart ispred zgrade u kojoj je stanovao.

- Prema prvim informacijama radi se o samoubistvu - kaže Viši javni tužilac Nenad Stefanović.

On pojašnjava da je na licu mesta policija obavila uviđaj, te da nisu uočeni tragovi nasilja, niti premetačine u stanu u kojoj je preminuli mladić boravio. Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju i obavljanje toksikoloških analiza.

Stefanović ističe da će MUP i VJT preduzeti i druge radnje u cilju rasvetljavanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa predmetnim događajem o čemu ce javnost biti blagovremeno informisana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miloš

21.01.2022 07:05

Bravo za naslov. Idiotski.