MLADI FUDBALER KRISTIJAN SAHRANJEN NA VRŠAČKOM GROBLJU: Neka Bog uzme i dušu ove prerano ugašene mladosti

Autor:

Hronika

19.01.2022

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Gradskom groblju u Vršcu danas tačno u podne sahranjen je Kristijan Mioško (19), mladi fudbaler, koji je zajedno sa prijateljem, takođe fudbalerom, Marijanom Matićem (20) poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod vršačkog sela Vlajkovac, u noćni između nedelje i ponedeljka.

MLADI FUDBALER KRISTIJAN SAHRANJEN NA VRŠAČKOM GROBLJU: Neka Bog uzme i dušu ove prerano ugašene mladosti

Foto: printscreen

Mladići stradali u saobraćajnoj nesreći kod Vršca

Ogroman broj prijatelja, rodbine, Kristijanovih drugara iz škole i sa fudbala došao je da se poslednji put oprosti od njega i da pruži podršku neutešnoj porodici. A jauci su se samo prolamali tišinom vršačkog groblja.

- Danas, na Bogojavljenje, Bog se javi, pa neka uzme i dušu ove prerano ugašene mladosti - moglo se čuti među okupljenim svetom.

Mnogi su i dalje polemisali o uzrocima saobraćajne nesreće, koja je odnela dva mlada života, kada je automobil, koji je vozio Kristijan, prešao sa desne na levu stranu puta, probio ogradu mosta na ulazu u selo Vlajkovac i survao se u kanal Dunav-Tisa-Dunav.

Sve ukazuje na to da je mladić izgubio kontrolu nad vozilom usled mraza na putu, verovatno i usled neprilagođene brzine, a da u saobraćajnoj nesreći nije učestvovalo drugo vozilo Novostima je potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu.

- Ne postoje sporne činjenice u pogledu toga kako je do nezgode došlo, niti indicije da je još neko lice učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi. Imajući u vidu da su oba lica poginula na licu mesta, ne postoji osnov da se nalažu veštačenja i obdukcija, koja bi eventualno bila od značaja za otkrivanje učinioca krivičnog dela - saopšteno je iz vršačkog tužilaštva.

Marijan Matić, koji je celog dana pre nesreće bio sa Kristijanom i zajedno sa njim otišao u smrt, takođe će biti sahranjen danas, u 14.30 časova u rodnom selu Jasenovo, kod Bele Crkve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Istina

19.01.2022 14:44

Vozio je kao početnik,nije imao pravo u to doba noći da vozi,ali ima rođake u Vršačkoj policiji koji su mi bili zaštita,nažalost,alkohol,žurke i auto ne idu zajedno