OTAC MATEJEVE DRUGARICE MAJE PLIVAO U KRIMINALNIM VODAMA: Hvalio se da zarađuje ogromne pare, pa se pokajao nakon presude

Autor:

Hronika

19.01.2022

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči isteka treće nedelje otkako je u Beogradu nestao Matej Periš (27) iz Splita, sve više je onih koji smatraju da odgovore na brojna pitanja mogu dati jedino ljudi iz Matejevog društva.

OTAC MATEJEVE DRUGARICE MAJE PLIVAO U KRIMINALNIM VODAMA: Hvalio se da zarađuje ogromne pare, pa se pokajao nakon presude

Foto: Printskrin/Youtube

Jedna od njih je Splićanka Maja S., sestra njegovog druga, ali i navodna poslodavka. A njene dve firme, registrovane za pružanje nautičkih usluga, vode se na njenog oca Gorana S., koji je svojevremeno krivično gonjen, prenosi Kurir.

Naime, prema informacijama koje dolaze iz Hrvatske, on je 2009. godine bio osuđen na 10 meseci zatvora, s rokom provere od tri godine, jer je pružao logističku i skladišnu pomoć kriminalnoj organizaciji.

Nakon hapšenja 2007, sve je poricao i negirao pripadnost kriminalnoj organizaciji, da bi, pritisnut dokazima, priznao delo i pokajao se. Uoči izricanja presude, izjavio je kako zarađuje oko 130.000 evra godišnje.

Podsetimo, u medijima su se pojavile informacije da je upravo Maja poslednja osoba sa kojom se Periš čuo, kao i da je možda napustio "Gotik" i trčao kako bi se našao sa njom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Baki

19.01.2022 09:26

Polako isplivavaju svi potrebni podaci za rešenje slučaja. Od početka komentarisanja sam ukazivao da bi trebalo sve prepustiti hrvatskim organima, osim pronalaženja Mateja.