POLICIJSKA AKCIJA U KOCELJEVI: Uhapšeni zbog krađe goriva na veliko, među njima i MALOLETNIK

Autor:

Hronika

18.01.2022

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici MUP u Koceljevi rasvetlili su više teških krađa i krađa i identifikovali osumnjičene za krađe goriva i obijanje automobila, dvadesetjednogodišnjaka iz okoline Uba, dva devetnaestogodišnjaka i sedamnaestogodišnjaka iz okoline Obrenovca.

POLICIJSKA AKCIJA U KOCELJEVI: Uhapšeni zbog krađe goriva na veliko, među njima i MALOLETNIK

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Kako se sumnja oni su od 4. do 6. januara na više lokacija u Koceljevi obijali rezervoare na kamionima i radnim mašinama, a provalili su i u jedan objekat gde je skladišteno gorivo, odakle su ukrali oko 2.390 litara goriva.

Policija je u gepeku „opel vektre“ koju su vozili osumnjičeni, pronašla više kanistera i alat za pretakanje goriva, prenose Novosti.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela, protiv punoletnih osumnjičenih, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, podneta je krivična prijava, dok je protiv sedamnaestogodišnjaka krivična prijava podneta Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading