ALEKSINOJ MAJCI SE JAVIO ČOVEK KOJI TVRDI DA GA JE VIDEO: Samo želim da se vrati živ!

Autor:

Hronika

17.01.2022

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već 21 dan traga se za nestalim Aleksom Stankovićem (21 ) iz Kruševca. Tračak nade bio je poslednji poziv koji je primila Aleksina sestra. Naime, javio se čovek koji tvrdi da je Aleksu 5. ili 6. januara video u Grockoj u Beogradu.

ALEKSINOJ MAJCI SE JAVIO ČOVEK KOJI TVRDI DA GA JE VIDEO: Samo želim da se vrati živ!

Foto: Printscreen

Aleksa Stanković nikad ranije nije odlazio od kuće

- Ćerka je pričala sa njim i kaže da je odmah ostavio sve svoje podatke za slučaj da zatreba policiji, jer je ubeđen da je dečak koga je video baš naš Aleksa. On je vozač kamiona i radi u Italiji i za praznike je bio u Srbiji. Kaže da bi nam javio i ranije, ali je tek posle prepoznao da je to Aleksa, kada je video njegovu fotografiju u medijima - priča Aleksina mama Olivera.

Kako kaže, u Grockoj ne znaju nikoga, kao ni inače u celom Beogradu.

- Ne bi ličilo na Aleksu da je upao u loše društvo, ali čak i da jeste, nema nikakve veze, samo da mi se vrati živ - kroz suze jedva govori Olivera.

 Svakog dana čeka da čuje bar nešto o njemu, a najviše da je nađen i da je dobro, da je živ. 

Prvo sam bila besna što se toliko pisalo o nestalom Mateju, a ne o mom sinu. To je bio onaj majčinski bol. Sada razumem i Matejevu porodicu. Svi mi samo želimo da nam se deca vrate živa - kaže Olivera.

Aleksa je uvek bio kod kuće. Retko kad je izlazio. Praznicima bi bio sa porodicom, ali ove godine to nije bio slučaj. I Novu godinu i Božić, dočekala je majka bez njega.

- Nema ga, kao da je u zemlju propao. Kako se osećam? Nikako. Prisećam se prethodnih godina kada mi je i suprug bio živ prošle godine, i Aleksa tu. Sada sam ostala sama. Suprug je preminuo u septembru prošle godine. Tako da sam sada baš sama - ispričala je nedavno Olivera za Telegraf.

Na pitanje da li je možda smrt oca uticala na to da Aleksa ode, kaže da ne veruje.

- Imam ćerku i sina iz prvog braka. Stariji su od njega. Za mene je bio najviše vezan. To je dete koje mi je sve pričalo. Jedan čas nije pobegao iz škole. Da mi je neko rekao da će Aleksa ovo da uradi ja mu ne bih verovala. Sve mi je pričao, poveravao mi se za svaku sitnicu. I, onda se desi nešto ovako. Da sam znala, pa taj dan da ga vidim. Ispratio me je ujutro na posao u pola sedam. Bio nasmejan. Normalno se ponašao. Dva dana pre toga, moja ćerka je bila ovde i on je spremao ručak. Dijana kaže da je bio skroz normalan. Ništa nije nagoveštavalo da će ovo da se dogodi - priča majka.

Nestanak

Aleksa je nestao 28. decembra. Sa sobom je poneo sve diplome, svedočanstva, sva dokumenta, zbog čega majka misli da je otišao negde u inostranstvo, da mu je neko ponudio posao jer je odličan poznavalac kompjutera.

Zato je u ponedeljak policija uzela kućište od njegovog kompjutera i blokče njegovo, u kojima su bile ispisane šifre, ali sve je bilo uzalud. Sve je vratio na fabrička podešavanja.

Za Aleksom je raspisana poternica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading