MATEJEVOJ PRIJATELJICI POLICIJA ZAPLENILA PASOŠ? Drugovi nestalog Splićanina progovorili o dva različita računa u "Gotiku"

Autor:

Hronika

17.01.2022

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljica Mateja Periša, Splićanka sa kojom je nestali mladić komunicirao kobne večeri, ne sme da napusti Srbiju.

MATEJEVOJ PRIJATELJICI POLICIJA ZAPLENILA PASOŠ? Drugovi nestalog Splićanina progovorili o dva različita računa u "Gotiku"

Foto: Društvene mreže/printskrin/ilustracija

Jutarnji list tvrdi da joj je srpska policija zaplenila pasoš.

S njom se pre više od desetak dana u Beogradu sreo, i to ispred zgrade policije, i Nenad Periš, Matejev otac. List prenosi Nenadove reči da je Maja rekla kako nije uspela da ostvari komunikaciju sa Matejem. Tek treba da se utvrdi tačnost te izjave.

U međuvremenu, policija nastavlja da ispituje Matejeve prijatelje u Splitu. Ustanovljeno je da je društvo iz Splita naručilo po bocu viskija od dva različita konobara u "Gotiku", pa su zbog toga bila i dva računa, a navodno sada Matejevi drugovi tvrde da su oni nazdravljali bocom viskija koju je platio Matej u vreme kada je on već bio nestao.

Republika

Foto: printscreen

 

- Kombi je preuzeo jedan mladić u 10 sati ujutro. Kontaktirali su nas i-mejlom, uredno uplatili za iznajmljivanje kombija do 2. januara, ali su se javili da će produžiti rentu i vratili ga 4. januara posle podne. Bio je uredan, opran, nije bilo nikakvih problema, vratio ga je mladić koji ga je i preuzeo. Nas policija nije kontaktirala vezano za najam kombija. Mladić je bio tužan kad je vratio kombi i ništa ga nismo ispitivali - rekao je zaposleni u firmi iz zagrebačke Dubrave u kojoj je iznajmljen renoov kombi kojim su Matej i njegovo društvo otišli u Beograd.

Porukom se Jutarnjem iz Beograda javio Matejev otac Nenad.

- Sve radnje potrage i istrage intenzivno se nastavljaju i MUP RH sarađuje prema zahtevima upućenima od strane MUP Srbije - napisao je Nenad Periš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading