NISAM SAZNAO ŠTA JE ŽELEO OD NJE: Matejev otac uveren da je njegovim prijateljima žao što su se vratili bez njega

Autor:

Hronika

17.01.2022

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Splićanin Matej Periš (27), kome se poslednji trag gubi u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, poslednji kontakt pokušao je da ostvari sa drugaricom od svog prijatelja tako što joj je poslao poruku na Instagram, ali mu ona nije odgovorila, kaže za Telegraf. rs Nenad Periš, otac nestalog mladića.

NISAM SAZNAO ŠTA JE ŽELEO OD NJE: Matejev otac uveren da je njegovim prijateljima žao što su se vratili bez njega

Foto: facebook.com/printscreen

Nenad i Mateja Periš

- Nemam informaciju da se moj Matej čuo sa prijateljicom već da joj je poslao poruku na Instagramu. Ona mu nije odgovorila. Nisam saznao šta je želeo od nje - počinje priču za Telegraf.rs i dodaje da je se njemu obratio porukom: "Tata, ulazim u Srbiju". Od tog 30. decembra više se nije čuo sa sinom.

Da je nestao u Beogradu javili su mu Matejevi prijatelji.

Drugovi mog sina dali su iskaze u beogradskoj policiju i o tome sam obavešten. Uveren sam da su rekli sve što znaju i da je i njima teško zbog svega što se dogodilo. Otišli su da se provedu sa drugom, a vratili se bez njega. Rekli su mi da su "mislili da priča sa nekim, pa ga nisu odmah tražili". Razumem ih jer su svi oni došli da se provedu. U svakodnevnom kontaktu sam sa jednim Matejevim prijateljem. Ne znam da li su dali iskaz u hrvatskoj policiji. Uveren sam u dobru komunikaciju hrvatske i srpske policije i da sve rade kako bi što pre pronašli mog sina - dodaje Periš.

Istraga u slučaju nestanka Mateja Periša proširila se i na još tri grada - Smederevo, Pančevo i Požarevac.

- Policija i dalje češlja Savu i Dunav, ali i termovizijskim kamerama proverava svaki napušten objekat. Od pre nekoliko dana u potragu su uključeni i sateliti. Za sada ne postoji ni jedan jedini dokaz da je mladić upao u Savu - objašnjava izvor iz istrage.

Prema rečima Matejevog oca, iako je dosta vremena prošlo, ne gubi nadu da će se sa sinom vratiti u Hrvatsku.

- Dosta vremena je prošlo. Vremenski uslovi su loši, ali dok god postoji mali procenat, ja verujem u Boga da je Matej živ - poručuje Nenad Periš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading