POGINULA ŽENA, MUŠKARAC TEŠKO POVREĐEN! Stravična saobraćajka kod Niša! OD SILINE UDARCA BANDERA IŠČUPANA IZ ZEMLJE! (FOTO)

Autor:

Hronika

16.01.2022

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 3 sata dogodila kod žutog mosta u blizini sela Mramor poginula je žena S.S.(51) iz sela Pejkovac kod Žitorađe.

POGINULA ŽENA, MUŠKARAC TEŠKO POVREĐEN! Stravična saobraćajka kod Niša! OD SILINE UDARCA BANDERA IŠČUPANA IZ ZEMLJE! (FOTO)

Foto: Prinskrin

Suvozač S.M. (50) iz sela Krušce je zadobio tom prilikom teške telesne povrede.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Još se ispituje uzrok saobraćajne nesreće. Žena je bila na na mestu vozača, a istragom će se utvrditi zašto je udarila u ogradu puta - rečeno je Kuriru u policiji.

 

Ova tragedija dogodila se u Topličkog partizanskog odreda u blizini skladišta razne robe.

- To je puklo kao grom iz vedra neba. Onda se čula neka škripa. Ma, jezivo. Policija se stvorila odjednom tu i blokirali su ceo taj deo. Neko od kolega ovde je zvao Hitnu pomoć, a čuli smo odmah da na žalost ima mrtvi - rekao je jedan od čuvara skladišta.

Na licu mesta se vidi da je udar bio izuzetno jak. To se uočava po tome što je bankina razvaljena, a betonska bandera u koju je žena udarila je prepolovljena. Od siline udarca bandera je iščupana iz zemlje.

- S.M. je primljen u Urgentni centar sa politraumama, svestan je, komunikativan i trenutno traje dijagnostika povreda - rečeno je u Univerzitetsko Kliničkom centru.

Ovaj deo puta prema gde se dogodila nesreća je bio zatvoren za saobraćaj do 6 sati zbog uviđaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading