IZ NJEGOVIH KOLA JE NAKON SMRTI TREŠTALA MUZIKA, EVO KOLIKO JE VOLEO OCA: Potresne reči tetke jutjubera koji je pretio samoubistvom u Novom Sadu

Autor:

Hronika

15.01.2022

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati jutjuber Daniel Đukić (36), zvani Duluvra, koji se 19. decembra zaključao u stanu u Novom Sadu i deset sati pretio samoubistvom, obavestio je fanove da se otad i dalje nalazi na Klinici za neuropsihijatriju!

IZ NJEGOVIH KOLA JE NAKON SMRTI TREŠTALA MUZIKA, EVO KOLIKO JE VOLEO OCA: Potresne reči tetke jutjubera koji je pretio samoubistvom u Novom Sadu

Foto: printscreen

Danijel Đukić, jutjuber

Iz te klinike se prvi put oglasio preko Instagrama. Objavio je kratak video, na kome se vide slatkiši i oznaka lokacije: "Klinički centar Vojvodine - psihijatrija", uz "stiker" na kom piše: "Back to reality" (Povratak u realnost).

Nije poštovao oca

Kao mogući "okidač" za sumanuto Danijelovo ponašanje na Svetog Nikolu pominjao se njegov višegodišnji problem sa kockom i zelenašima. Pominjala se i trauma koju je Duluvra doživeo 12 dana pre pretnji samoubistvom, kad mu se u porodičnoj kući u Apatinu obesio otac Dane (68).

Međutim, Danijelova tetka Slavica Drakulić (62), rođena sestra pokojnog Daneta, ubeđena je da se njen brat ubio "jer nije više mogao da izdrži sve što se događalo sa njegovim problematičnim sinom jedincem".

- Daniel nije poštovao oca, uprkos tome šta je ovaj sve činio za njega. Dane je Danijelu kupio stan u Novom Sadu, a 2016. je nekako skupio i 12.000 evra da vrati njegove kockarske dugove. Samo nekoliko dana posle tragične smrti mog brata Daniel je vozio kola novosadskim Bulevarom oslobođenja iz kojih su treštali narodnjaci! - navela je ona, piše Informer.

Eto koliko je 'voleo' oca - kroz suze priča Slavica.

Ona dodaje da nesrećni Dane nije ostavio oproštajno pismo, ali je na krevetu pronađena cedulja na kojoj je ukratko pisalo da "ne može više" i zatražio je od porodice, braće, sestre i majke, da mu oproste.

Danielova tetka nema puno lepih reči o bratancu i zbog toga što ovaj 17 godina nije posetio baku, koja ima skoro 90 godina, niti je došao Slavičinoj ćerci na sahranu pre pet godina:

- Njegovo ponašanje je za svaku osudu. I tog dana, na Svetog Nikolu, kad se zaključao u stan i polugo igrao na terasi, puštao je narodnjake i pravio svakakva 'čuda', sigurno nije bio u žalosti, nego verovatno pod dejstvom nečega. Čula sam od nekih poznanika da je ponovo u velikim dugovima, ali stvarno ne znam da li se zadužio zbog kocke, droge ili nekog drugog hira.

Prenos na Tik toku

Jutjubera je, podsetimo, 19. decembra 2021. posle gotovo desetočasovne drame iz stana izvela policija i prevezla na psihijatriju. Đukić je dolazak policije do ulaznih vrata njegovog stana uživo prenosio na Tik toku.

U opisu videa na engleskom piše: "Prljav pogled na svet, policajci s Tik toka hoće moju glavu." Tokom sprovođenja do klinike okupljenima ispred zgrade je poručio: "Sve vas volim, i Srbe, i sve manjine, i jako se dobro osećam!" 

Proslavio se kao vojvoda i đeneral

Daniel Đukić Duluvra jedan je od osnivača humorističnog serijala "Dnevnjak" i član Telegram grupe "Nju ejdž četnici". Đukića na Tviteru njegovi pratioci nazivaju "vojvoda" i "đeneral", a osnivač je i sajta "Tarzanija", kao i serijala "Betparačke priče". Ima dosta pratilaca na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading