POLICIJA TVRDI JEDNO, ONA DRUGO! Evo šta je devojka, sa kojom je Matej kontaktirao pre nestanka, rekla njegovom ocu!

Autor: Republika

Hronika

14.01.2022

22:46

Inspektori srpske policije s hrvatskim kolegama ispituju šta je Splićanin Matej Periš (27) rekao sestri prijatelja sa kojom se, kako policija veruje, čuo neposredno pre nestanka, međutim, otac nestalog mladića kaže da je ona njemu rekla da sa Matejem nije razgovarala.

POLICIJA TVRDI JEDNO, ONA DRUGO! Evo šta je devojka, sa kojom je Matej kontaktirao pre nestanka, rekla njegovom ocu!

Printskrin: Youtube/ Radio-televizija Vojvodine

- Ona mi je rekla da je te večeri Matej pokušao stupiti s njom u kontakt, jer je videla da ima propušten poziv. Naime, ja sam nju sreo na ulici ispred sedišta beogradske policije pre desetak dana. Bio je to slučajan susret i ona mi je tada kratko rekla da se ona i Matej nisu čuli, ali da je imala njegov propušten poziv. Ali, to je bilo pre 23 sata kada je on bio spojen na WiFI mrežu i kad je bila zabeležena njegova poslednja aktivnost na "WhatsApp" - rekao je Nenad Periš za jutarnji.hr i dodao:

Ona dugo poznaje Mateja, kao i njen brat, koji inače nije bio deo Matejevog društva s kojim je bio u Beogradu, a kako izgleda možete pogledati ovde.

- Verovatno je Matej, s obzirom na to da je ona bila u Beogradu, pokušao stupiti s njom u kontakt - pretpostavlja Periš, piše jutarnji.hr.

Šta je, pak, ova žena rekla policiji možete saznati na ovom linku.

Nenad Periš se u izjavi sa jutarnji.hr dotakao i istrage o njegovom nestalom sinu. On kaže kako se, osim priobalnog dela Velikog ratnog ostrva, koji je na suprotnoj strani obale na kojoj je ispod tvrđave Kalemegdan na Savskoj promenadi smeštena Beton hala s restoranima i noćnim klubovima, pretražuje i obalni deo i područje samog ostrva. Zasad bez rezultata, a Nenad Periš kaže da ima brojnih nanosa drveća u vodi, što otežava potragu.

Na portalu jutarnji.hr ocenjuju da, pošto je vreme nešto toplije, da bi to možda u narednim danima moglo ići u prilog policijskim i žandarmerijskim snagama koje učestvuju u potrazi za nestalim Splićaninom.

Podsećaju da je osim na području ušća Save u Dunav i Velikog ratnog ostrva, potraga usmerena i nizvodno Dunavom, a za Matejem Perišem tragaju i susedne policijske uprave. Posredstvom Interpola obaveštene su i susedne države u vodotoku Dunava.

 

Komentari (0)

Loading