SRPSKI TELEGRAF I REPUBLIKA U POTRAZI ZA MATEJEM PERIŠEM: Ekskluzivni snimak sa patrolom Rečne policije (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf i portal Republika dobili su ekskluzivnu priliku da sa patrolom Rečne policije učestvuju u potrazi sa nestalim Splićaninom Matejem Perišem (27), za kojim se traga od 31. decembra, zbog osnovanih sumnji da je nakon provoda u noćnom klubu u Beton hali upao u reku Savu kod restorana „Savanova“.

SRPSKI TELEGRAF I REPUBLIKA U POTRAZI ZA MATEJEM PERIŠEM: Ekskluzivni snimak sa patrolom Rečne policije (VIDEO)

Foto: Republika

Na Sajamskom šetalištu, u 9.30 časova, ukrcali smo se u čamac Policijske ispostave za bezbednost na rekama, a na poslednju destinaciju u Grockoj stigli smo nakon četiri sata.

Za to vreme zaustavili smo se na četiri mesta koja su pripadnici policije morali detaljnije da pregledaju. Povratak do baze trajao je dva sata, a posada je i tada vršila vizuelni pregled.

U priloženom snimku pogledajte šta su sve zabeležile naše kamere dok je četvoročlana posada Rečne policije, koju čine pomoćnik komandira i trojica policajaca, neumorno tragala za nestalim Matejem Perišem.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading