MATEJA PERIŠA TRAŽE U JOŠ TRI GRADA! Menja se strategija potrage

Autor: Republika

Hronika

14.01.2022

12:27

Od potrage za mladim Splićaninom Matejem Perišem, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra 2021. ne odustaje se već 15 dana, iako je nada da će mladić biti pronađen živ, sve manja.

MATEJA PERIŠA TRAŽE U JOŠ TRI GRADA! Menja se strategija potrage

e/stock/printskrin

Uprkos tome, potraga se dodatno pojačava.

MUP Srbije saopštio je da je zvanično proširio istragu o nestalom državljaninu Hrvatske Mateju Perišu (27) na Smederevo, Požarevac i Pančevo.

U potragu, koja traje petnaesti dan, uključeni su pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, policijske ispostave za bezbednost na rekama, pripadnici Žandarmerije, Policijske brigade i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac, saopštio je MUP.

ST /v.lukic

Potraga za Matejem Perišem

 

Kako saznaju Novosti, pripadnici PU Smederevo i rečna policija pretraživali su i levu i desnu obalu Dunava na delu vodotoka koji je pod nadležnošću smederevske policije.

Reč je o potezu od naselja Orešac pa nizvodno do ušća Velike Morave u Dunav. To je područje od 25 kilometara. Od Orešca na 1124 km do ušća Morave na 1103 kilometru vodotoka. 

Nada i dalje tinja, a Matejev otac odličio je da će ostati u Beogradu sve dok misterija nestanka njegovog sina ne bude rešena.

Komentari (0)

Loading