SRBIJA POLA MESECA TRAGA ZA NESTALIM MATEJEM, OVO SU NAJNOVIJE INFORMACIJE: Ministar i otac nestalog mladića na čamcu Žandarmerije pretražuju reku(VIDEO)

Autor:

Hronika

14.01.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za Matejem Perišom (27) iz Splita ušla je u 15. dan.

SRBIJA POLA MESECA TRAGA ZA NESTALIM MATEJEM, OVO SU NAJNOVIJE INFORMACIJE: Ministar i otac nestalog mladića na čamcu Žandarmerije pretražuju reku(VIDEO)

Foto: Republika.rs

Danas je ministar Aleksandar Vulin sa načelnikom PU Veselinom Milićem i šefom ronilaca Žandarmerije na čamcu kojim pretražuju reku Savu učestvovao u potrazi za nestalim mladićem Matejem Perišem.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandar Vulin sa saradnicima u potrazi za Perišem

 

Na čamcu je bio i Matejev otac Nenad Periš.

 

Podsetimo, lociranjem Matejevog telefona preko baznih stanica, indikativno je bilo kretanje jednog objekta u reci Savi, a vreme i trasa kretanja ovog objekta se poklapa sa kretanjem Periševog telefona. Kako se veruje, telefon je bio u Matejovom džepu kada je on ušao u ledenu Savu kod Beograda na vodi, a poslednji signal je uhvaćen oko kilometar i po nizvodno. Od tog trenutka se mladiću iz Splita gubi svaki trag.

Signal mobilnog telefona Mateja Periša (27), nestalog mladića iz Splita, poslednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog ostrva, na ušću Save u Dunav. Takođe pregledom video nadzora ka Pančevačkom mostu, Matej nije uočen, tačnije kamere ga nisu snimile da je uopšte izašao iz vode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading