PRIMEĆEN LEŠ KOD BELE STENE: U program se uključio Mladen Mijatović i saopštio najnovije vesti o nestalom Mateju

Autor:

Hronika

13.01.2022

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je objavio novinar TV "Pink" Mladen Mijatović, u toku dana primljena je dojava da je na Beloj steni primećen leš nepoznate osobe.

PRIMEĆEN LEŠ KOD BELE STENE: U program se uključio Mladen Mijatović i saopštio najnovije vesti o nestalom Mateju

Foto: e/stock/Pink/Screenshot

Pripadnici Žandarmerije, MUP, rečne policije i ronilačke jedinice i danas su pretraživali korito reke Save i Dunava u potrazi za Splićaninom Matejem Perišem, koji je nestao u blizini reke u novogodišnjoj noći, 14 dana ranije, od kada mu se gubi svaki trag.

Kako je naveo novinar Mijatović, u toku dana primljena je dojava da je na lokalitetu Bela stena primećeno telo nepoznate osobe.

Dva patrolna čamca odmah su odgovorila na dojavu i oko sat vremena vršila pretragu terena. Detaljno je proverena dojava, sat vremena je trajala pretraga terena i ispostavilo se da je dojava lažna.

Kako se navodi, uprkos lošem vremenu potraga za Matejom nastavlja se nesmanjenim intenzitetom, i svaka dojava biće detaljno proverena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading