UŽAS NAD UŽASIMA! Četvorostruki ubica i Veljin koljač dobio podršku "Principa" - srećan rođendan najvećem bratu

Autor:

Hronika

13.01.2022

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Budimir, visokorangirani član klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, optužen za četiri brutalna ubistva, rođendan je proslavio iza rešetaka, a vojnici klana koji su na slobodi na sraman način priredili su slavlje.

UŽAS NAD UŽASIMA! Četvorostruki ubica  i Veljin koljač dobio podršku "Principa" - srećan rođendan najvećem bratu

Foto: printscreen/TVPink

Marko Miljković i Veljko Belivuk

Da podsetimo, Marko Budimir i njegov brat Miloš uhapšeni su 4. februara zajedno sa ostakom najmonstruoznijeg klana na našim prostorima.

Istraga je utvrdila da su bili izuzetno bliski sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, te da su važili za njihove ljude od poverenja.

- Na tvoj rođendan "leva strana" plače, nema vođe da grmimo još jače! Ideja živi, priča nije stala, zauvek ćeš biti ponos moga kraja. U kraju tišina, u parku se ne bleji, čekamo tvoj znak, ipak najviše vrediš. Srećan rođendan najvećem bratu - navodi se u objavama na više Instagram stranica koje podržavaju Velju Nevolju i njegovu navijačku grupu "Principi", pod čijim paravanom je klan činio monstruozna krivična dela.

Republika

Foto: printsktin/instagram

 

Pojedine stranice objavile su i snimak skupa koji se odigrao u Beogradu, a na kome su preksinoć navijači skandirali ime Marka Budimira povodom njegovog rođendana.

- Na dva objavljena snimka videle su se grupe mladića koji su marširali i aplaudirali, uporedo skandirajući "Budmir Marko" - objašnjava izvor Kurira i dodaje da je jedan skup održan na Novom Beogradu kod Arene:

- Bravo grobarijo, vraća se sve - jedan je od komentara koji se nalaze ispod sramnih i degutantnih video-snimaka.

Nije prvi put: I Miljkoviću čestitali rođendan

Republika

Foto: Ilustracija: Republikak.rs, Starsport, E-stock

 

 

Ovo nije prvi put od hapšenja klana da se organizuju ovakve proslave rođendana pripadnicima koji su iza rešetaka. U martu prošle godine "Principi" su slavili i rođendan Marka Miljkovića i to pored grafita koji se nalazi u blizini kuće Zdravka Radojevića, jedne od žrtava ove kriminalne grupe. Mural posvećen Zdravkovom preminulom bratu prekrečili su i nacrtali grafit svoje grupe, a potom su postavili transparent i napravili bakljadu za Miljkovića.

Marko Budimir i njegov brat Miloš od ranije su dobro poznati policiji.

- Braća su i pre ovog hapšenja robijala zbog trgovine narkoticima. Oni su se u javnosti prvi put pominjali sedam dana pre razbijanja klana, kada su privedeni na aerodromu Nikola Tesla.Naime, Budimiri su tada sa Vladimirom Grekom čekali Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji su se vraćali iz posete Radoju Zviceru - podseća izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Alo

13.01.2022 18:05

Policija da pohapsi bandu